Paluu Ilmoitukset

Päivityksettömyys Bio-Klaanin tietosuojakäytäntöön

Päivityksettömyys Bio-Klaanin tietosuojakäytäntöön

ViestiKirjoittaja Killjoy » 27 Touko 2018, 22:21

Olemme jättäneet päivittämättä Bio-Klaanin jäsenyyden ehdot sekä niitä koskevan tietosuojaselosteen. Päivitetyssä tietosuojaselosteessa ei ole huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

Mitä päivityksettömyys koskee?
Haluamme olla kertomatta entistä selkeämmin siitä, miten Bio-Klaani käsittelee henkilötietojaan. Lähinnä koska meillä ei ole sellaisia. Ellei joku laske vuonna 2006 tekemäänsä noloa sähköpostiosoitettaan sellaiseksi. Meille ei ole tärkeää, että voit helposti tarkistaa ja päivittää itseäsi koskevat tiedot. Koska profiilisivujemme merkittävin sisältö perustuu kaikkien meidän kollektiiviiseen suosikkieläimeen.

Voit olla tarkastelematta itseäsi koskevia tietoja Bio-Klaanin Omat asetukset -kohdassa. Emme kehoita sinua huolehtimaan yhteystietojesi oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta, koska ketä kiinnostaa. Mahdolliset muutokset voi olla tekemättä helposti Bio-Klaanin verkkosivuilla.

Nämä päivitykset eivät vaadi sinulta toimenpiteitä ja Bio-Klaanin jäsenyytesi jatkuu ennallaan. Mikäli muutokset herättävät kysymyksiä, olethan yhteydessä sivustomme admineihin. Jo on aikakin saada niille punanimimerkkisille valehallitsijoille jotain ylimääräistä ja totaalisen turhaa tekemistä.

Ystävällisin terveisin,

Bio-Klaanin ylläpito
Avatar
Killjoy
Technodiktator Technodiktator
Viestit: 262
Paikkakunta: МОЯГОЯ
Offline

Re: Päivityksettömyys Bio-Klaanin tietosuojakäytäntöön

ViestiKirjoittaja Dr.U » 28 Touko 2018, 23:54

Kuva
"Come on Ace! We have a work to do!"
Avatar
Dr.U
Viestit: 221
Paikkakunta: Feterra-Asema

Re: Päivityksettömyys Bio-Klaanin tietosuojakäytäntöön

ViestiKirjoittaja Nenya » 29 Touko 2018, 16:13

Ei-Klaanin ei-virallisena ei-tietosuojakonsulttina haluaisin tarkentaa muutamaa kohtaa.

Klaani nimittäin tallentaa enemmän henkilötietoja kuin tässä annetaan ymmärtää.

GDPR-asetuksen tarkoittamaa henkilötietoa on Bio-Klaanin tapauksessa esimerkiksi sähköpostiosoite, IP-osoite ja muut profiilissa annettavat tiedot kuten nimimerkki, syntymäpäivä ja lempieläin sekä keskustelualueen viesteissä annetut tiedot. Nämä jakautuvat selkeästi kahteen erilliseen kategoriaan: Palvelun toiminnalle on keskeistä vaatia sähköpostiosoite, jotta rekisteröityminen ei ole vapaata. Myös IP-osoitteen ja muun käyttödatan tallentaminen on välttämätöntä sekä palvelun laadun takaamiseksi, että erilaisten lainsäädännöllisten velvoitteiden täyttämiseksi. Näille on siis olemassa selkeä perustelu, ja on GDPR-asetuksen näkokulmasta siis hyväksyttävää. On kuitenki hyvä pitää mielessä että jäsenillä on oikeus pyytää tunnuksen poistamista kaikkine tietoineen. Muut profiiliin liittyvät tiedot ovat vapaaehtoisia, ja niiden antaminen on selkeästi tulkittavissa suostumukseksi säilyttää kyseisiä tietoja. Nämä tiedot on myös itse mahdollista tyhjentää tai korjata. En kuitenkaan osaa sanoa pidetäänkö niiden vanhat versiot tietokannassa: tiedot nimittäin pitäisi pystyä poistamaan pysyvästi tietokannasta. Pyynnöt tallennettujen tietojen hakemisesta ja tarkistuksesta on syytä lähetää ylläpidolle, joka voi julkisesti näkyvän tiedon lisäksi listata tallennetut IP-osoitteet. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi jonkinlaisella nololla riitillä.

Kaikkien näiten tietojen kohdalla rekisterinpitäjäksi katsotaan Bio-Klaanin paha tetrarkia, ja tietojen käsittelijänä toimii Bio-Klaanin paha teknologianoitapiiri sekä Radicenter. Radicenterillä on oma tietosuoja-sivunsa, joka selostaa heidän käytäntöjään tarkemmin. Radicenter oletettavasti säilyttää erinäisiä lokitietoja käyttäjistä, joiden oikeellisestä käsittelystä se on myös vastuussa.

Tämä ei ole virallista sijoitusneuvontaa. Rahoitusvälineiden arvo voi nousta tai laskea. On olemassa riski, ettet saa sijoittamiasi varoja takaisin. Historiallinen kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.
Indeed afterward Melko heard all and he cursed Tevildo and his folk and banished them,
nor have they since that day had lord or master or any friend,
and their voices wail and screech for their hearts are very lonely and bitter and full of loss,
yet there is only darkness therein and no kindliness
- tolkien kissoista

klaanon-juttuja
Avatar
Nenya
Viestit: 71
Paikkakunta: Tregion

Re: Päivityksettömyys Bio-Klaanin tietosuojakäytäntöön

ViestiKirjoittaja Matoro TBS » 29 Touko 2018, 20:46

haluan, että klaani poistaa arkistoistaan tiedot suosikkieläimestäni
vähemmälläkin ollaan tehty identiteettivarkauksia
"We've always defined ourselves by the ability to overcome the impossible. "
Avatar
Matoro TBS
Historiahirnahdus Historiahirnahdus
Viestit: 429
Paikkakunta: Vorsa


Paluu Ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron