Paluu Kulttuuri

Erään jään toan tutkimusmatka fanfiction.netin syvyyksiin

Erään jään toan tutkimusmatka fanfiction.netin syvyyksiin

ViestiKirjoittaja Matoro TBS » 27 Tammi 2015, 14:34

Mitäpä sitä tekisi tylsänä intti-tiistaina, kun on koko päivän yksin hoitamassa prikaatin sisäistä postia?

No koska olen tosi hyvä tosi huonoissa ideoissa, päätin tehdä jotain tosi itsetuhoista.

08:56
Googlaan "fanficition.net bionicle."
Laitan filttereiksi "rating all" ja "romance", 289 hakutulosta - hetkonen, täällähän on suomikin vaiht-

08:57
"TahuxGali -Tahu ja Gali taistelevat Tarakavaa vastaan. Tahu loukkaantuu ja on hukkua. Ehtiikö kukaan pelastaa häntä..?- Ehkä ainoa GxT tarina jossa kumpikaan ei kuole tai Tahu ei tapa itseään koska Gali rakastaa toista... English version coming!" by Vaksulover94----AAAAH TÄMÄHÄN ONSE TAIBUKETUN ASIA KÄÄNNETTYNÄ SUOMEKSI
katson näyttöä enkä edes yritä lukea
suljen välilehden hitaasti

09:01
avaan listan englanninkielisistä paritusficeistä

”Short stories based off the requests I get on tumblr. Various pairings. Anything goes!
Rated: Fiction T - English - Romance/Friendship - Gali, Krika, Lhikan Mangai, Nidhiki Mangai - Chapters: 2 - Words: 1,473 ”


okei, ensimmäinen fic sijoituu ”AGENT ALTERNATE UNIVERSEEN”, missä bioniclet ovat ihmisiä vakoojatrillerissä. Gali on T.O.A nimisen organisaation agentti ja Makutan Veljeskunta on terroristisolu. Gali x Krika kunnes Helryx drone nukettaa koko tukikohdan ja he kuolevat käsi kädessä.

Seuraava on lhikanxnidhiki nimeltä ”listen to your gut” ja... oho, tältä sivulta ei voi copypastata? Woah. Ilmeisesti sillä suojellaan sitä, ettei kenenkään fanficejä täällä voida KOPIOIDA. Koska let's admit it, jokainenhan meistä kopioisi näitä ficejä jos voisi. Hemmetti, tekisin kaikki ropepostini täältä otetusta materiaalista!

09:12
Life Together”, sijoittuu vaihtoehtoiseen todellisuuteen jossa kaikki palasi normaaliksi visorakien voittamisen jälkeen eikä mata nuita tai turagoita koskaan tapahtunut.

Vakama angstaa itsekseen ääneen siitä, ettei uskalla pyytää Nokamaa treffeille. Nokama tietty kuulee, koska Vakama on typerä idiootti joka puhuu itsekseen, ja he sopivat treffit välittömästi.

Nokama sanoi ”eep” tosi koulutyttömäisesti saavuttuaan kotiin ja oli heti aivan paineissa mitä laittaa päälleen (koska kyseessä olivat hänen ensitreffinsä). Hän ei ollut kuulemma koskaan deittaillut, koska oli keskittynyt opiskeluun. Hän päätyi ottamaan sinisen mekon, jonka sai vanhemmiltaan (ai tämä on NÄITÄ ficejä). ”her dress hugged her curves and it went doen to her ankles on one side it showed off her leg and a little of her cleavage”. Vakama saapuu puvussa paikalle.

”vakama felt funny below the belt”... he menivät katsomaan elokuvaa siitä miten toa metrut voittivat makutan, ja elokuvassa vakama ja nokama suutelivat... joten elokuvan jälkeen he päättivät re-enactata sen kohtauksen-

”MATURE CONTENT STARTS”

Pysähdyn. Mietin elämänvalintojani. Haluanko edetä alaspäin.

En halua. Mutta kyse on tieteestä. Aivan. Minähän teen tutkimusta. Tutkin historian virheitä, jotta ihmiskunta ei tulisi toistamaan niitä. Aivan, niin sen täytyy olla.

Syvä henkäys. Laitan Homestuckia soimaan taustalle.

Okei. Koko loppuficissä ei ole kappalejakoja. Toat aloittavat toistensa alusvaatteiden riisumisen. ”Make love to me please”, Nokama ”aneli”. ”Vakama was surprised that she wanted to have sex with him” HEY FUCKASS OLET SHIPPAUSFICISSÄ MITÄ OIKEIN ODOTIT IDIOOTTI. ”Yes vakama please make love to me, I loved you for so long and I know you love me too and I want to know what it really means to be loved by you so please Vakama make love to me”, Nokama jatkoi. ”No Vakama please make love to me, I need you please”. Hauska fakta, Nokaman kuppikoko on C-

Kuva

ei ei ei

tämä- ei- ei-

minun ei olisi pitänyt ignoroida sitä mature contet varoitusta

ei ei ei

suljen silmäni ja kelaan kohtauksen loppuun. Äkkiä chapter kakkoseen.

Okei, se alkaa sillä miten vakama ja nokama heräävät, pyörivät ympäri taloa alasti ja ei ei ei

ne harrastavat seksiä viisi tuntia ja sitten vakama ehdottaa naimisiin menemistä

”Toa Nokama you are pregnant”, the doctor smiled.

”WARNING LEMON children under 18 skip this scene and if you don't this is your entire fault not mine!”

Ihan kiva nähdä, että kirjoittajalla on jotakin vastuuntuntoa... mutta se käski vain alle 18-vuotiatia skippaamaan, joten →mitä vittua

hauskoja faktoja: nokama ei käytä haarniskansa alla alusvaatteita. Ja ilmeisesti ei jumalauta mitä vittua minä teen.

Neloschapter alkaa ”Sorry about the long wait but things around my house got a little tense lately but everything is back to normal now so let's get started with chapter 4”

1. Odottaako joku ihan oikeasti näitä osia? Onko joku joka päivä silleen ”hei, koska uusi osa Crysis572:n Life Togetheria tulee? Hei, onkohän hänelle sattunut jotain kun se ei päivity?”
2. Toivon, että ”things got little tense” meinaa sitä, että joku bioniclefanijoukko yritti lynkata tämän tyypin.

okei, chapter alkaa sillä kun Dume vihkii Vakaman ja Nokaman... ja veden toa näkee vanhempiensa ja Lhikanin haamut katselemassa heitä taivaalla onnellisina. Okei, nähtävästi se laukaisi ketjureaktion, sillä mys Hahli ja Jaller menivät naimisiin ja ”Hewkki” ja Macku myös. Hei, miksi niiden nimet ovat nuo, jos kerran Bohrok-sotia ei koskaan tapahtunut? Jala, Huki ja Maku saivat uudet nimet vasta sen sodan jälkeisenä nimeämispäivänä.

Okei. Nyt kaikki itsekvät ja nauravat ja suutelevat ja tanssivat ja mitä vittua. Vitoschapter commence.

”Author's Note

I am so sorry I haven't published chapter 5 for almost two years bevause after I published chapter 4 I was diagnosed with type 2 diabetes and over time I was learning the ropes of how to live with diabetes and the new diet that I am on. But everything is fine now. I will start writing chapter 5 soon I promise. Around Monday or Tuesday I will start writing 22.9.2012”

Kuva

seuraavaksi ote tarinan kommenteista:

v232skull Nov 2, 2013
Very good. It's story is wonderfully crafted. I am looking forward to the JallerxHahli and HewkiixMacku spin-offs

juny Sep 11, 2014
oh man iwanted more

jake Aug 30, 2013 (viddu jake)
cool romantic story.

Princess Unikitty Jul 16, 2013
start a new line when a new person speaks

Okei. Suljen välilehden.

10:05

Selaan epätoivoisena fic-listaa. JallerxHahlia, ”A Stone Sinking in Arctic Waters” -niminen pohatuxkopaka.

Whiteout-niminen fic, jonka intro on "Reality bends upon itself for me. Memories; past emotions and feelings all converge upon each other. I, just a fallen Toa of Ice, try to repair the breaking scaffolding of my mind." KopakaxGali Characters deaths; be warned all you peeps attached to your loverly favorite Bionicle characters. Humanized Bionicle. Many events from canon happen; things go wrong in this, though.

Aika pelottavaa, että tuo alku sopii tosi hyvin Matoron päähän. Lisäksi, tuossa ficissä on 5 000 sanaa. Ja kappalejaot. Se näyttää AMMATTIMAISELTA.

Okei, tämä fic on kerrottu Kopakan tajunnanvirran muodossa. Joukossa on helmiä kuten ”Im the toa of ice, ice does not melt; it stays hard.” Ja ilmeisesti kaikilla bionicleilla on hiukset tässä.

Woah, tässä ficissä on jopa musiikkisoittimet. Sääli vain, että ne ovat rikki koska tagit ovat väärin, eikä tältä sivulta voi copypastettaa, joten youtube-linkkejä on vähän paha katsoa.

En ole oikein perillä siitä mitä tapahtuu. Ilmeisesti Kopakalla on jakautunut persoonallisuushäiriöi, joista toinen ajattelee boldilla ja toinen normitekstillä, ja se toinen vihaa Galia ja toinen rakastaa. Gali koskee Kopakan olkapäätä ja jään toa juoksee pakoon, jättäen itkevän veden toan taakseen... kyynel. Kopaka hakkaa Galin. Mitä vittua. Kerrotaan, miten Kopaka tunnetaan ”Snow hottiena” Ga-Korossa.

Okei, Lewa alkaa selvittelemään Kopakan ja Galin kriisiä. Ja Pohatu etsii Kopakaa. Jään toa angstaa jäätiköllä. Gali saapuu paikalle CAPS LOCK MODELLA ja mitä tämä edes. He tekevät sovinnon. Tarina pätätyy siihen, kun Gali ja Kopaka kävelevät jäätiköllä tähtitaivaan alla. Ja juuri kesken romanttisen lopetuksen, Kopakan naistenhakkaajapersoona ottaa jälleen vallan, ja tarina päättyy dramaattiseen cliffhangeriin, kun Kopsie toteaa vai ”Not....again....”.

Esirippu. Koska emme halua nähdä Kopakaa hakkaamassa Galia ja dumppaamassa sen ruumista johonkin jäälaaksoon Ko-Wahissa, missä toa muumioituisi siniseksi Ötziksi eikä jään toan rikos paljastuisi koskaan.

10:25.
Seuraava. Fic nimeltä ”Privileges and Problems”, starring Matoro ja... on 10 000 sivua pitkä.

"Matoro is now the new Great Spirit. But will everything be a walk in the park when it comes to Life Bonds? Main pairing shall be Matoro and Hahli. Please don't flame, instead please read and review! "

Matoro kokee viimeisinä elämän hetkinään flashbackin siitä, miten Ehrye kiusasi tätä matoranina. Ja bioniclejen ”facepalmaus” on tässä ”maskpalmausta.”
Sitten seuraa LINTU INTERMISSION, joka kertoo matanuilaisesta Kewa-haukasta, joka etsii jotakuta nimeltä ProtoBat.

… ookkei, kuollessaan Matoro teleporttasi Bara Magnalle missä hänet opetettiin olemaan Suuri Henki. Suurien Henkien sääntöihin kuuluu mm. se, että jokaisella on joku ”bond” joka on Suuren Hengen eniten rakastama asia koko maailmassa ja joka siten vakauttaa Hengen mieltä... taidan nähdä mihin tämä on menossa.

Hetkonen. Miksi vitussa tämä tapahtuu Bara Magnalla. Kaikki ovat Bara Magnalla. Hahli adoptoi sen LINTU INTERMISSIONIN Kewan. Mistä puheenollen, se lintu hyökkää jonkun toan kimppuun, repii sen kulmakarvat ja vaatii ruokaa. Ja sen nimi muuten on Zephyr.

”Matoro snorted in self-disbelief for his attraction to Hahli. Probably just his new Great Spirit Instincts urging him to choose a lifemate!”
Zephyr riivaa Toa Mahreja. Sen sisar, Aurora, on myös ammattilaistrollilintu. Onko tämä nyt jokin Birdemic-Bionicle -crossover? Yhtäkkiä Nuju tulee ja puhuu lintukieltä.

Hahli ...kehrää (you know, thing that cats do, purring) Matoron lähellä ollessaan? Okei, ne linnut pitävät Hahlia ja Matoroa äitinään ja isänään. Tämä fic käyttää kaksi kertaa enemmän aikaa lintujen sielunmaailman kuvailuun kuin mitä se tekee itse toien. Tämäkin yksi kappale kertoo vain siitä, miten Zephyr tappaa kivirottia ja nauttii kaikesta kivusta, mitä aiheuttaa. Sitten seuraa lintujen soidintanssi. Ja sitten Matorolle kasvaa siivet ja se puolustaa maailmaa valtavalta Nui-Rama -parvelta.

Okei, korppikotkajoukko hyökkää Matoron lintujen kimppuun, ja taistelu tapahtuu. Matoro näkee unta Roodakasta ja menee treffeille Hahlin kanssa. Kirjoittaja tykkää tosi paljon <i><b><u>superkursiiviboldin</b></u></i> käytöstä. Hahli huomaa saavansa nautintoa pelkästä Matoron koskettelusta ja kirjoittaja teorioi sen johtuvan siitä, että Matoro on Suuri Henki ja heidän on tarkoitus olla yhdessä tai jot- mitä vittua Nuju onkin tallentanut koko rakatselusession videokameralle, koska twist! Matoro muuten pyörtyi nautinnosta, kun Hahli hipelöi häntä, koska syyt.

Yritän ymmärtää, mitä final chapterissa tapahtuu. Ilmeisesti linnut herättävät Matoron, mutta sitten linnut kuolevat koskettavasti Matoron käsivarsille. Matoro ja Hahli suutelevat toistensa neniä ja... ahaa, se olikin Matoron unta, mutta LINTUJEN TEKEMÄT HAAVAT OVAT TODELLISIA! DUN DUN DUU!
Ilmeisesti tämä sama fanfictionisti on kirjoittanut monta tarinaa, joiden päähenkilöinä ovat hänen lintunsa, Zephyr ja Aurora.

11:28
Seuraava tarina on miellyttävän omaperäinen Lariska x Krahka, joka sijoittuu Makutan valtaaman universumin ajoille. Krahka käyttää Lariskan fyysistä olomuotoa, metsästäjä opettaa rahia käyttämään korkokenkiä ja sitten Lariska suutelee Lariska-Krahkaa. Okei, outoa, mutta ihan hyvin kirjoitettua.

Yleisimmät shippaukset näyttäisivät olevan VakamaxNokama, HahlixMatoro, HahlixJaller, GalixTahu ja GalixKopaka.

Okei, löysin tarinan siltä samalta tyypiltä, joka kirjoitti sen kamalan VakamaxNokaman. Tarinan nimi on ”Bondage”, eikä siinäkään ole kappalejakoja.

Nokama on lohduton koska hänen aviomiehensä käyttää kaiken aikanasa ratkoessaan Ta-metrun jengiongelmia. Nokama shoppaili itselleen jotain, mitä teksti ei vielä paljasta, ja odottaa Vakamaa tämän tullessa illalla kotiin (ilmeisesti parin sukunimi on Metru...). Okei, Nokama on-

Ei jumalauta.

EI JUMALAUTA.

Nokama on pukeutunut koulutytöksi. Mitä minä teen. Se alkaa ropettamaan Vakaman kanssa opettaja-oppilas -suhdetta. Seksikohtaus on käytännössä copypaste niistä aiemmista kamaluuksista, mutta siihen on lisätty tosi tyhmiä KOULUTYTTÖTEEMAISIA TUHMIA REPLIIKKEJÄ.
Se, miksi tarinan nimi on ”Bondage” ei varmaan koskaan selviä. Koska eipä tässä tarinassa ainakaan sitä ollut.

11:39
Kaiken tämän paskan jälkeen kynnykseni tarttua uusiin ficeihin on noussut kriittisesti. Kun selaan tätä fic-listaa, avaan ainoastaan kaikista kamalimmat sen toivossa, että löytäisin sen kamaluuden huipentuman jostain, jotta voisin lopettaa tämän.

Hei, GavlaxVamprah. Kuulostaa sairaalta. Lukaisen.

Ilmeisesti se kertoo siitä, miten Kra-Matoraneja opetettiin lentämään makutoilla, ja Gavlalle kehittyi pakkomielle Vamprahiin heidän auringonlaskulentomatkansa jälkeen. Vamprah lopulta totesi että, ”This....Infatuation. It was cute at first, Matoran, but now it has become simply annoying. It has gotten to the point where I'm finding your emotions distracting.” Vampha jatkaa ihailijansa laivojen upottamista kieltämällä tätä ajattelemasta ”himokkaita tunteita” ja ”häiritseviä ajatuksia”. Ja jos makutoista karmivin sanoo noin, Gavlan fantasioiden pitää olla aika sairaita.
Tarina etenee filosofiseen pohdintaan siitä, miksi makutat käyttävät silminään matoraneja sen sijaan, että tekisivät joitakin raheja tai robotteja, jotka eivät kykene häiritseviin ajatuksiin.

Kun Gavla ei lopeta rakkauttaan, Vamprah uhkaa tappaa tämän. Matoran on lähdössä Karda Nuilta murtuneena ja sopinut Takanuvan kanssa teleporttauksesta Metru Nuille (miksi aina teleporttaus?). Vamprah kuitenkin ilmestyi paikalle. Sitten... Takanuva haavoitti makutaa, Gavla ryntäsi auttamaan tätä, Vamprah tunnusti lopulta rakatsavansa tätä, ja sitten he kuolivat energiamyrskyssä.

The end.

11:52
Löysin runomuotoon tehdyn TahuxGalin, joka oli voittanut jonkin BZP:n romanssikilpailun.

… wait, BZP:n romanssikilpailu? Mitä olen missannut?!!!

… ahaa, täällä on lisää Vamprahia. Ne ovat käytännössä Twilightejä bioniclena, koska vampyyri.

Macku x Mimic. Siinä vasta omaperäinen paritus.

11:58

Seuraava tarina kertoo siitä, miten Toa-Metsästäjä -sodan jälkeen Nidhiki hankki suuren kartanon ja keräsi valtavan haaremin, mukaanlukien Roodakan. Matau ilmestyi paikalle ja poltti Nidhikin kartanon (koska Nidhiki vaati kyläläisiltä jatkuvasti uusia naisia haaremiinsa) ja good guy Matau... tappoi koko haaremin? Roodaka kuoli Nidhikin sylissä tosi koskettavasti. Kyynel. Srsl, what the fuck?

… hei, nyt löysin parhaimman tarinan ikinä. TRUE BEAUTY by FEMALE TRANSFORMER TOA.

Ilmeisesti tarinan päähenkilö on Matau, joka oli komea ja onnellinen lapsi, kunnes ”Frankentstein” tappoi hänen vanhempansa ja muutti hänet ”montseriksi”. Koska Matau muuttui montseriksi, hän on ruma ja vihaa kaikkia kauniita ihmisiä. Hän lukee vain Notre Damen Kellonsoittajaa. Frankentstein hakkaa Mataun tarinan alussa ja jättää tämän kuolemaan.

Naispääosassa on joku Heather, joka on Victor Frankensteinin tytär viidennessä polvessa. Hän on kaunis, kiltti, välittävä ja osaa nekronomiaa. Hän pelastaa Mataun hengen ja rakastuu tähän. Hänen rikkaan äitinsä nimi on Rosalina, jolla on Kallie-niminen hevonen ja heidän hovimestarinsa (ja rakastajansa) on Archiebald.

Effie on Heatherin paras ystävä, joka kuoli kun sen yli juostiin. Heather herätti sen hirviönä ja rakastaa sitä hyvin paljon.
… ja tuo on siis vasta hahmojenesittelykappaleen sisältö.

Ensimmäinen kappale alkaa lupaavasti:
”You refused to murder a beautiful woman and for that you don't deserve to live” a horriable looking man (frankentsain) said beating up a creature before the creature fell unconiues.

Fankenwhat heitti Mataun Potomac-jokeen, josta Heather löysi hänet ollessaan ratsastamassa. Hänet hoidettiin ja sitten Heather pukeutui Prinsessa Zeldaksi ja he tanssivat Kaunottaren ja Hirviön tahtiin. Such romantic, wow

12:13
Täällä on yksi ihan vakavalta näyttävä stoori, joka lupaa kertovansa romanssista keskellä Metsästäjä-sotaa. Siinä on kappalejaot ja kaikki.
Tarina alkaa ihan lupaavasti, kun toat ympäri maailmaa saavat kutsut sotaan. Teksti on ihan laadukasta. Nimissä sen sijaan on hiomista – toat nimeltä Zerrafitz ja Ro'Dae, pls?

Toat joutuvat baaritappeluun metsästäjien kanssa matkalla Metru Nuille. Dramaattisia taisteluita ja vastaavaa. Toat päätyvät jollekin saarelle nimeltä,,,,,, KISA NUI.

HOLY KANOKA on hieno kirosana. Okei, 13 000 sanaa myöhemmin tarina päättyi eikä edes päässyt Metru Nuille.

12:24
Makutan valloittamassa maailmassa Hahli muistelee Zaktania. Hän muistelee, miten piraka hallitsi parhaimmillaan Makutan koko valtaa. Hahli muistelee, miten Zaktanin prodiittiääni sai innostuksen kylmät väreet kulkemaan hänen selkäpiissään. Zaktan oli hänen vihreä ritarinsa, joka oli hänen unelmiensa täyttymys. Hahli fantasioi Zaktanista, muistelee tätä ja kirjoittaa rakkausrunoja. Sitä jatkuu ihan liian pitkään.

Seuraavaksi löytyi RoodakazTeridax -duologia. Näemmä Roodaka punasteli kuin neljätoistavuotias hänen ja Makutan ensitapaamisella Destralin rannalla. Ja woah, tämä stoori on itseasiassa ihan hyvin kirjoitettu. Se kertoo Roodakan ja Makutan myrskyisän suhteen vaiheet Hagah-episodista Varjojen verkon kautta Suunnitelman toteutukseen. Ja Roodakasta tuli tietty lopussa Universumin Kuningatar. Awww.

… mitä vittua, löysin Bionicle/Shakespeare -crossoverin. Kirjoittaja kertoo tarinansa perustuvan johonkin Shaken näytelmään. Se antaa jopa juonitiivistelmän alkutilanteesta:

”Hahli pitää Jallerista, mutta on suhteessa Tahun kanssa. Tahu rakastaa Hahlia, mutta Hahli ei pidä hänestä. Gali pitää Tahusta, mutta Tahu ei. Nokama rakastaa Matauta vaikka on naimisissa Vakaman kanssa. Kaaos tapahtuu, kun kaikki heidät kutsutaan Lhikanin ja Nahon häihin.”

… ja tämä on hemmetti kirjoitettu runomitassa vanhalla englannilla.

Lisää asioita paljastuu. Kuten että Nidhiki on Lhikanin veli ja Hahlin isä. Ja Lhikan on herttua. Tässä käytetään kolmasosa tarinasta siihen, kun Naho antaa Hahlilel seksivalistusta ja Nidhiki yrittää saada Hahlia naimisiin Tahun kanssa, vaikka tämä rakastaa Jalleria. Aika sääli, että tämäkin on kesken.

13:37
Ne loppuivat. Fanfiction.netin bionicle-romanssificit loppuivat. Voi tätä autuutta. Enhän minä tuhlannut tähän kuin melkein kuusi tuntia.
"We've always defined ourselves by the ability to overcome the impossible. "
Avatar
Matoro TBS
Historiahirnahdus Historiahirnahdus
Viestit: 429
Paikkakunta: Vorsa

Re: Erään jään toan tutkimusmatka fanfiction.netin syvyyksii

ViestiKirjoittaja Guardian » 27 Tammi 2015, 15:28

Matoro, tämä on väliintulo.

Välitämme kaikki sinusta ja olemme huolissamme.
Avatar
Guardian
hevosia hevosia
Viestit: 412
Paikkakunta: En Voi Vastata Tuohon Kysymykseen

Re: Erään jään toan tutkimusmatka fanfiction.netin syvyyksii

ViestiKirjoittaja Pave » 27 Tammi 2015, 17:36

Kiitos että jaoit tämän sivistävän lukukokemuksen kanssamme.

Lisäksi, miksi yhdistän Nidhikin automaattisesti Kyöstiin. Kyöstil o naisii
Avatar
Pave
Viestit: 172
Paikkakunta: All man

Re: Erään jään toan tutkimusmatka fanfiction.netin syvyyksii

ViestiKirjoittaja Don » 27 Tammi 2015, 20:58

Kuva
~~~~~~~[]=¤ԅ( ◔益◔ )ᕗ
Avatar
Don
uncle rubber uncle rubber
Viestit: 199
Paikkakunta: Kumi, Uganda
Offline

Re: Erään jään toan tutkimusmatka fanfiction.netin syvyyksii

ViestiKirjoittaja Snowie » 28 Tammi 2015, 19:46

Mu-mutta... Mitä tuo...

._.
Kuva
Avatar
Snowie
Viestit: 171


Paluu Kulttuuri

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron