Paluu Taide ja tuotokset

Valkoinen Käsi - Digital Deluxe Edition

Valkoinen Käsi - Digital Deluxe Edition

ViestiKirjoittaja Matoro TBS » 09 Heinä 2015, 20:15

Liitteet ovat vähän niinkuin hammaslääkärillä käymistä ilman, että siitä on mitään hyötyä jälkikäteen. Joten hoidetaanpa fiksut asiat ensin alta pois: Tässä Valkokäden soundtrack, josta näkee alkuperäiset esittäjät ja kappaleet.

Sitten ne liitteet. Joo.
Ne, joiden painoversion poltimme mökillä.

Kyllä, niin pahat.

VALKOINEN KÄSI: LIITET


APPENDIX A: k o l m e l l a o l e t j u m a l a

“Edes Suuret olennot eivät voi meitä auttaa”, Deleva sanoi hiljaa aluksen syöksyessä kohti tuhoaan.

Hei hei sanoi Suuri olento Greg-sedö. “Teidän tarinanne ei voi olla kaanonia, koska teillä on sormet ja Pridakin lajilla ei voi olla nimeä, koska emme ole vetäneet sitä seulan läpi”, pyöreäkasvoinen suuri huppupää jatkoi. Hän oli ilmestynyt Vezonin luomasta madonreiästä tippuvalle alukselle. "Mutta sen yhden ko-matoranin nimi on sitten jaatikko ja sen toisen jaa ja sen yhden talvi ja niin edespäin", multiversumien kuristaja jatkoi partansa takaa.

“Hei lapset. Tämän tarinan kaikki hahmot tehdään tehtaissa, suurkaupungissa on asukkaita vähemmän kuin voittamattomien gallien kylässä, robottihahmoilla ei ole mieltä, vain tietokone AI ja ne pystyvät tuntemaan kaikkia muita tunteita paitsi rakkautta, koska eräs kyyryselkäinen runoilijaheppu ei saanut rakkautta kun oli pieni”, partasuu nauroi hymy herkässä. Hän oli maailmojen tuhoaja, kirjoittajien painajainen ja Faberin vastustaja Greg.

“Mitä pirua?” Deleva sai suustaan. Hän ei ollut ennen nähnyt mitään näin inhottavaa. Olento loukkasi heitä kaikkia. “Tietokoneita? Mekö? Mitä karzahnia sinä oikein sepität partaäpärä?”

“Kalit olivat surkeimmin myyviä settejämme ja ne olivat vain täytettä vuodelle 2003 kun Valon naamio tuli vuoden lopussa markkinoille”, partavelho sanoi, osoittaen plasman toaa. “Ja sinun pitäisi olla valkoisen ja oranssin värinen”.

Delevan väritys vaihtoi valko-oranssiksi ja hänen Kal-kylkensä katosi. Toa kaatui lattialle verta vuotavana ja groteskina ilmestyksenä.

Greg oli voittanut. Klaanonin maailma alkoi kadota olemattomiin. Kaikki epäkanoniset asiat alkoivat kadota maailmasta. Metru Nuilta kuoli 10 miljoonaa matorania silmän räpäyksessä. Jäljelle jäävät menettivät sormensa kohtalokkain seurauksin. Jokaisen elementin vääräsukupuoliset yksilöt alkoivat kuolla pois. Mustan Käden vahkit katosivat tyhjyyteen.Nimda pyyhkiytyi olemattomiin, samoin koko Bio-Klaanin saari.

Maailmojen kumittaja oli tehnyt hyvää työtään. Partasuu nauroi samalla kun miljoonat sielut (jotka olivat oikeasti tekoälyjä) menettivät henkensä raa’asti. Metru Nuilla seikkailleista hahmoista jäi jäljelle vain Naho, Mexxi, Saraji ja muut vain katosivat.

Universumi huusi, mutta sen huudot tukahdutettiin nopeasti. Greg oli kaikkivaltias, luojajumala, alku ja loppu, kanonin herra, Suurin Olento. Kaikkivaltias venytti aikaa. Aikajanasta tuli satojen tuhansien vuosien pituinen ja jokainen tarinan hahmo ikääntyi sen mukaisesti. Hän myös tuhosi Punaisen tähden tekemällä mystisestä taivaankappaleesta ulkoisen kiintolevyn sekä rakettirepun. Jumala vain nauroi kun pystyi tappamaan hahmonsa uudelleen ja uudelleen. Nämä epäkanoniset hahmot hän kuitenkin tappoi surutta. Heille ei ollut paikkaa hänen täydellisessä maailmassaan, jossa ei ollut epäloogisuuksia tai sormia. Heidät poistettaisiin kaikesta historiasta lopullisesti.

Vezon ei tiennyt mitä ajatella. Hän kun oli tämän tarinan Deadpool ja nautti siksi jumalansa suosiota. Jumalan, joka oli tehnyt hänestä käytännössä kuolemattoman antamalla tälle KULTAISEN JUONIHAARNISKAN.

Ramsay Bolton olisi ollut kateellinen Vezonin kiiltävästä juonihaarniskasta. Haarniska sai skakdipirulaisen näyttämään Kultaiselta ritarilta, jolla tosin oli ristiakseli aivojensa läpi työnnettynä ja kasa isoja hampaita tämän suussa. Greg oli rakkaus, Greg oli elämä.

Tosin rakkaus ei ollut kanonia. Joten Greg oli luonut Paradoxin. (Ei kuitenkaan sitä hahmoa, koska sehän olisi tyhmää. Ja Gregin maailmassa ei ollut sijaa tyhmyyksille.)

“Jumala Greg-setä. Mitä me teemme nyt?” skakdi viimein sai sanotuksi. Hän oli ollut kerrankin elämässään hiljaa jopa kuuden(tällä ei ole mitään tekemistä minkään viittauksen kanssa) minuutin ajan.

“Me pidämme huolen siitä, että kaikki säilyy kanonisena. Maailmassa ei ole ristiriitaisuuksia tai tyhmiä asioita. Minä päätän kuka lähtee ja kuka jää”, Greg sanoi iloisesti, tanssahdellen ilmassa. Fysiikat eivät vaikuttaneet häneen, koska ne toimivat vain silloin kun hän niin halusi. Greg tilasi itselleen pirtelön luomallaan älypuhelimella, koska vain tabletit olivat tässä maailmassa kanonia. Pirtelö maistui hyvältä ja se ilmiintyi hänen käteensä.

“Mutta eiväthän pirtelöt ole kanonia”, Vezon mutisi. Hän ei edes tiennyt miten tiesi sanan pirtelö. Ehkä se tuli siitä, että hän oli tietoinen neljänsistä seinistä ja muista oudoista kirjoittajien kikoista tehdä tarinasta absurdimpaa.

“Poikani. Minun maailmalleni pirtelöt ovat kanonia. Eivät sinun maailmallesi. Koska päätän niin. Te ette saa nauttia tästä ihanasta mansikkapirtelöstä, koska syötte ruokaa käsillänne”, Greg hymyili kuin GRR Martin kirjoittaessaan häitä Tulen ja Jään laulu-kirjoihinsa.

“Mutta Herrani. Me skakdit syömme suillamme. Miksi muuten meillä olisi näin isot hampaat?” skakdi piipitti. Vezon oli kutistunut Gregin vieressä figuurikokoluokkaan.

“Pirtelöitä ette kyllä saa. Keksikää jotain kanonista syötävää. Vaikka niitä etanoitanne”, Greg murahti. Hän ei pitänyt siitä, että muoviukko puhui hänelle.

Vezon ei välittänyt edes vastata. Toisaalta eihän hän enää voinut. Hänestä oli tullut legolelu! Rakennettava toimintafiguuri, jonka ainoa toiminto oli silmiin syttyvä valo. Vezon ei voinut liikkua. Ei ajatella. Hän ei ollut enää olemassa. Vai oliko hän? Hänellä ei ollut sielua, mieltä, muistoja. Hän oli lelu. ABS-muovista tehty rakennelma.

Greg oli tyytyväinen. Maailma oli taas parempi paikka. Muoviukot eivät enää puhuneet hänelle ja hän oli nähnyt ei-kanonisen Bionicle-maailman palavan, tuhoutuvan ja luhistuvan. Greg päätti jatkaa Lego Magazinen kirjoittamista ja elää onnellisena elämäänsä vastaamalla pikkulasten kysymyksiin keskustelufoorumeilla. Se oli hänen työnsä ja harrastuksensa. Olihan hän Maailmojen tuhoaja. Suuri olento.
APPENDIX B: Clanvengers: Age of Xentoro: Ultimate Ship Up Cascade

Jään Sotilas tavoitteli valkeaa kättä, joka kohti häntä ojentautui. Itroz, Itroz, hän toisteli hänen serafinsa nostaessa hänet ylös, mutta käsi muuttui joksikin muuksi.

Se oli kaunein kukka, minkä hän oli koskaan nähnyt. Jostakin kalmanlaivan syvyyksistä sen juuret luikertelivat kuin elämää tuovat lonkerot. Pienet lehdet avautuivat sen vartta pitkin välittämättä liekeistä ja liikkeestä. Terälehdet, kuin pienet kristallit, tekivät tilaa valkealle nupulle, joka kasvoi toan kanohin edessä.

♬ Nyt sinulla on kolme~ ♬

Nupun terälehdet, kuultavan valkoiset, avautuivat kukkaloistona paljastaakseen hänet, joka oli kaiken aloittanut: Beeta.

"EI HEMMETTI NYT ALETAAN KUULKAAS POJAT SHIPPAAMAAN", Matoro huusi ja tarttui siruun, kuin se olisi ollut erittäin viehättävä vahkitar. Samoin hän teki kahdelle muulle, ja pian ne yhdistyivät Ultimaattiseksi Rakkauden Siruksi, joka säteili joka puolelle laivoja ja iloa.

♬ Mitä Destralia sinä luulet tekeväsi, Jään Sotilas?~ ♬

"No ööh mielihaaremin", Matoro totesi. "Mistähän sitä aloittaisi?"

Vastaus oli ilmiselvä.

Pian Xen hihitti hänen vierellään. Ihanko totta, Nimda? Tässäkö on voimasi? Matoro kohotti Ultimaattista Rakkauden Sirua, ja pian sata Xeniä tanssi Matoron ympärillä.

Deika oli ehkä kuollut tai kuolemassa, mutta mitä väliä? Sata Deikaa liittyi Xenien joukkoon.

"Me tarvitsemme isomman laivan", Angien mutisi ja katsoi taivaalle, jossa Matoron haareminalku pongahteli ympäriinsä kaikkia fysiikan lakeja rikkoen.

"Ai siksi, että nuo kaikki eivät mahdu kyytiin vai siksi, että shippaus?" tiedusteli Kapura.

Mutta Matoro oli päässyt vasta alkuun. Nimdan sirut olivat ilmeisesti aika kivoja, miksei niitäkin olisi lisää? Pian sadoittain siruja alfasta zeetaan leijui Matoron ympärillä. Mutta eihän tämä ollut vielä yhtään kivaa. Matoro napsautti sormiaan, ja kaikki sirut muuttuivat japanilaisiksi animekoulutytöiksi.
Vaikkei Matoro oikeastaan tiennyt, mitä oli "japanilainen" tai "anime".
Ehkä se oppi ne Xiantokselta.
En minä tätä hulluutta keksinyt, kuvailen vain.

"Kapura! Hilaa petturuutesi tänne ilmaan", Matoro käski ja taikoi sen todeksi. "Mitkä OTP:si haluat tehdä todeksi?"

"T-tämä on liikaa voimaa y-yhdelle", Kapura sanoi kauhistuneena. "M-minähän käskin sinua-"

"Ei sitten, jos olet noin tylsä", Matoro totesi ja viskoi Kapuran mereen taialla. Tosin niin taisi tapahtua oikeastikin? Ehkä tämä onkin kaanonia. Kaanon on oikeastaan ihan typerää, mikseivät mielihaaremit muka voi olla ropen pääteema?

Matoro irvisti. "Tämä on kai välttämätöntä, jos haluan kaikki ropen naishahmot tänne. Kissabio!"

Ja yksi Kissabio ilmestyi. Sekin oli melkein liikaa. MIKÄ KARZAHNI ON KISSABIO?????? Siis no ihan oikeasti MITÄ VITTUA??? Miten voi muka olla joku tyhmä EPÄSELVÄ KISSA tämä on ihan typerää.

"Imaginäärityttöystävät ovat paljon terveempiä kuin kissat", Matoro sanoi viisaasti.

Seuraavaksi ilmestyi parikymmentä Cehayaa, Angienia, Nahoa, Mexxiä ja Ar-Zainahia. Hetkinen??? Tämänkö takia sinä (ja no, myös G ja Joy) teitte kivoja naishahmoja Metru Nuille?? PALJASTETTU. GAME OVER.
Mutta valitettavasti tämä typerä mielihaaremipätkä ei vielä ollut ohi.

"Sinä olet ihan tymä, kertoja", Matoro moitti. "Ehkä voin käyttää siihen Kissabioa."

miau :3
ja sit ten matoro taikoi! taikavoimila! vielä lisää naisia sen mieli haaremiin :3 sieltä tuli tawaja ja visukeja. kirjo tetaankohan amdinien nimet noin??? pitää ehkä kysyä niitlä miau :3

"Kissabiokin on ihan tymä", Matoro huokaisi. "Ehkä minä kerron tämän itse."

Seuraavaksi taioin pari Zaiggeraa, koska pidän naisista, jotka voivat vetää minua turpiin. Ja pari Sheelikaa, koska ilmeisesti pidän myös pettureista kaiken tämän jälkeen? Cehayalla olisi kai asiaan sanottavaa, jos se olisi Freudilainen puoskari. Harmi, ettei ole? No siis me olemme Bionicle-maailmassa, eikä täällä ole Freudia, ainoastaan Puukkosilmä.

Sitten kutsun haaremiini Biancan. Taisin sanoa siinä vaihtoehtoisessa, ei-kaanonissa todellisuudessa Xenille, etten pidä hampaista, mutta se olikin valetta. Hampaat ovat ihan kivoja!

GIRLS WITH TEETH
~justpurifierthings~

olinkohan minä tekemässä jotain järkevää

Geetee on myös naishahmo. Tosin sekin taitaa mennä lokeroon "Epäselvät eläimet"?? Nyt ketuttaa, heh. Ruki ja Nenya ovat myös klaanilaisia, ja ainakin kun viimeksi tarkistin, eivät mitään… ööh, silakoita, joten taion niitäkin olemassaoloon. Dinemien kanssa olen varovaisempi, koska en halua kuolla sanojen yliannostukseen. Taion Killjoylle pari Niziä, ehkä se sitten unohtaa sen Destralin television.

Polttouhrikin taisi olla nainen? Veikkaisin, että myös Rautaneito. Symmetrian nimissä joku kolmaskin varmaan on, joten taion saman tien kaikki Nuket paikalle. Marionetti voi olla mallinukkena imaginäärivaatekaupoissa, joihin aion Xenin viedä, ja kaikista voidaan jauhaa romanttinen nakkeillallinen.

Mitäs vielä? Ai niin, Sarihan on naisen nimi. Kai minä voin-

Yhtäkkiä taivas repeytyi ja kaikki kaikkialla todellisissa ja imaginäärisissä maailmoissa syttyi tulen ja räjähti, ohjaus by Michael Bay.

MUSTALUMI, SINÄ OLET TUONUT MAAILMAAN JOTAIN… JOTAIN KIELLETTYÄ.


"Ai? Kuka vittu on Sari?" tiedustelen.

KUUDELLA NIMDAN SIRULLA VOISIT SAADA SEN SELVILLE. NYT MINUN ON VALITETTAVASTI JULISTETTAVA AIKAJANA TUOMITUKSI.

Hymy poistuu kasvoiltani. "Ai, sepä harmi."

ODOTA ENSI KERRALLA, KUNNES SINULLA ON KAIKKI SIRUT.


"No minähän taioin ne olemassaoloon?"

JA MUUTIT ANIMETYTÖIKSI.

"Sitäkö ei saanut tehdä?" Irvistän. En halua elää todellisuudessa, jossa kaikkea ei saa muuttaa animetytöiksi. Vaikken vieläkään tiedä, mitä ne ovat.

HEITÄN SINUT AJASSA TAAKSEPÄIN. OLE ENSI KERRALLA VAROVAISEMPI.

Huokaisen. "Kai minä sitten odotan, kunnes omistan kaikki sirut. Hyvästi, selittämätön ja epäselvä lihavoidulla tekstillä puhuva ääni."

Ja sitten kelloa työnnettiin taaksepäin ja kuka aikajanoista nyt huolehtikaan vannoi itselleen, ettei päästä tuota tapahtumaan enää missään aikajanassa.
Se oli ollut aika typerää.
Ei niin typerää, kuin Kissabio.
Mutta aika lähelle.


APPENDIX C: Arupakin ajatusvirtaa


KAPURA: matoro pls lopeta deltan rakastaminen miksei vaikka xen tai se yksi epäselvä kissatoimittaja
MATORO: IMAGINÄÄRITYTTÖYSTÄVÄT OVAT PALJON TERVEEMPIÄ
MATORO: KUIN KISSAT
KAPURA: onko MU:ssa yhtään naista, johon matoro ei ole, ööh, laukaissut harppuunaansa

VAIHTOEHTOINEN PROLOGI: Suoraan sanottuna, harkitsin vakavasti harppuunanterän ampumista XENIIN
projektinimi CLANVENGERS: AGE OF ZAIRYH OF ULTIMATE FUCK UP CASCADE

MNS Maximoff = Deleva x Deika


APPENDIX D: shipaus mieli karta :3

Kuva

(Kapura minulla ei ole Punasiirtymäposterin linkkiä joten postaa se itse)
"We've always defined ourselves by the ability to overcome the impossible. "
Avatar
Matoro TBS
Historiahirnahdus Historiahirnahdus
Viestit: 425
Paikkakunta: Vorsa

Re: Valkoinen Käsi - Digital Deluxe Edition

ViestiKirjoittaja Kapura » 09 Heinä 2015, 22:37

no tässä on

Kuva

omg, liian kraamottavaa - selviääkö kissabion taustatarina viimein????
sometimes / i like fruit snacks
out by / the train tracks
a juice box / and headphones
i enter / the juice zone
Avatar
Kapura
Viestit: 250
Paikkakunta: Kanila

Re: Valkoinen Käsi - Digital Deluxe Edition

ViestiKirjoittaja Guardian » 09 Heinä 2015, 22:39

Olen tuijottanut tuota shippauskarttaa varmaan kymmenen minuuttia ja alan hukkua siihen.

Miksi Oraakkeli sydän pirakat?

Miksi Tawa pata 273?

Miksi Same ruutu kaikki ympäröivät???

Mitä vittua tapahtuu MITÄ VITTUA -sektorilla?

Voiko joku auttaa minut täältä pois?
Avatar
Guardian
hevosia hevosia
Viestit: 385
Paikkakunta: En Voi Vastata Tuohon Kysymykseen


Paluu Taide ja tuotokset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron