Paluu Taide ja tuotokset

Recalling Days - This is an another kirja by Zade

Re: Recalling Days - This is an another kirja by Zade

ViestiKirjoittaja Guardian » 28 Loka 2014, 22:32

Tehokas alku. Teksti menee hienosti suoraan asiaan samalla tavalla impulsiivisesti kuin päähenkilö eikä jää poukkoilemaan turhia sivupoluille. Dialogi on vaihtelevan hyvää, "sivupersoonan" kanssa paikoitellen jopa erinomaista. Kannattaa miettiä kuinka hyvältä se kuulostaisi oikeasti puhuttuna.
Kielikuvat ovat välillä harhauttavan koomisia. Se ei ole aina huono asia, mutta kuitenkin juttu jonka kanssa kannattaa olla aika varovainen.

Kaiken kaikkiaan kovin mukaansatempaava. Nappasi mukaansa jo ensimmäisestä lauseesta. Potentiaalia kyllä löytyy jos vain jaksat upottaa tähän vaivaa ja aikaa.
Avatar
Guardian
hevosia hevosia
Viestit: 385
Paikkakunta: En Voi Vastata Tuohon Kysymykseen

Re: Recalling Days - This is an another kirja by Zade

ViestiKirjoittaja Matoro TBS » 04 Marras 2014, 14:52

Vai että räjähti. No, sääli. Teksti oli kuitenkin ihan hyvin mielenkiinnon säilyttävää ja hyvällä tavalla elämänmakuista. Teksti on noinkin rönsyileväksi aika suoraviivaista ja ytimekästä.

Kirjoitettu puhekieli ei kyllä dialogina oikein koskaan iske minuun. Se yksinkertaisesti näyttää rumalta. Puhekieliset ilmaukset dialogissa, joo, mutta "mul", "mä", "oot" -tyyppiset lyhennökset eivät näytä muuten kirjakielisen tekstin seassa hyviltä.
"We've always defined ourselves by the ability to overcome the impossible. "
Avatar
Matoro TBS
Historiahirnahdus Historiahirnahdus
Viestit: 425
Paikkakunta: Vorsa


Paluu Taide ja tuotokset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron