Paluu Klaanon-keskustelu

> Zairyh-juonikuvio: RECAP 1

> Zairyh-juonikuvio: RECAP 1

ViestiKirjoittaja Kapura » 31 Joulu 2014, 23:24

Kopioin Joytä :I

(mutta joo, tämä on todennäköisesti aika tarpeellinen, koska zairyh-juonikuviosta ovat mitenkään perillä ehkäpä vain ne, joiden kanssa olen juoninut jatkoa... lisäksi viestit ovat Klaani II:n panttivankeina, eikä kirjoituksen laatukaan alkupäässä ole hyvä + juonikuvion Isoja Sekä Tärkeitä Viestejä on tulossa aika pian)

Vielä vähän huomautuksia. Ajallisesti mitään ei ole määritelty kovinkaan tarkasti, koska se menisi kuitenkin ristiin maailman oman historian kanssa. Uskoisin, että kaikki tästä on jo tullut viesteistä esille, mutta osa saattoi vaatia jonkinlaista päättelyä. Älkää huoliko epätäydellisyyttä; tapahtumia tarkennetaan eri hahmojen näkökulmista ja muutamia aukkokohtia täydennetään tulevissa viesteissä.

Metru Nui, hemmetin kauan aikaa sitten???

- Metru Nuille syntyy lievästi kulttimainen ryhmä, jonka tarkoituksena on turvata universumin olemassaolo poistamalla maailmasta kaikki orgaaniset epätäydellisyydet. Tarkempia tietoja ei vielä.
- Kuitenkin tiedetään, että ryhmään kuuluivat Jouera (tulen toa) sekä Desable ja Diereue (matoraneita).
- Ryhmä lähti saarelta ennen kuin mikään Metru Nuin turvallisuuselin ehti reagoida mitenkään. Mainittiin, että Metru Nuista harjoitettiin kuitenkin pientä kirjeenvaihtoa, jolla saatiin ajoittain tietoa ryhmän vaiheista.

Zairyhin saari, kauan aikaa sitten

- Saarella eli jo pieni ryhmä matoraneja, mukaanlukien Kapura, ennen Lievästi Kulttimaisen Ryhmän saapumista. He asettuivat maahan kaivettuun laboratoriokompleksiin ja enimmäkseen jättivät matoranit huomiotta.
- Ryhmä muokkasi itselleen homogeenisen olemuksen sekä vahvisti mielellisiä kykyjään.
- Desable päätyi alhaiseen asemaan, jossa hän lähinnä totteli Joueraa.
- Diereuesta tuli jossain vaiheessa lajin johtaja. Hänen implikoitiin joutuneen tapetuksi, sillä laji rankaisi virheistä aina sitä, jolla oli ylin päätösvalta.
- Yksi matoran, josta tuli myöhemmin Joueran Liittolainen, vaihdettiin erinäisiä hyödykkeitä vastaan jonkinlaiseksi työntekijäksi Joueran lajille. Joutui "tieteellisiin kokeisiin", joiden tarkoituksena ilmeisesti tehdä olento, joka mukautuu vastustajansa pelkoon. Kokeet epäonnistuivat, muuttui massaltaan epästabiiliksi olennoksi, joka näkyi useimmiten vain pelkkänä varjona.
- Vaihtokaupassa saaren matoranit saivat toa-kiviä sekä -kanistereita. Joueran lajin syy tähän oli suostutella matoranit jättämään saari.
- Jouera suorittaa erinäisiä projekteja. Suoja I oli tarkoitukseltaan tuntematon, mutta epäonnistui. Juuri tämä epäonnistuminen johti Diereuen tappamiseen. Peur I loi Liittolaisen.
- Projekti Suoja II:ssä syntyi Zairyh. Metru Nuin dokumenteissa mainittiin, että laji halusi käyttää jonkinlaista kasvia valtaamaan maanpäälliset osat maailmasta lajin jatkaessa työtään maan alla. Jouera suoritti kokeitaan maanpäällisessä osassa laboratoriokompleksia.
- Zairyh käytti hyväkseen Joueran epäonnistuneista kokeista heikentyneen lajin alentuneita mielenvoimia ja tuhosi laboratorion. Ainut tunnettu eloonjäänyt oli Jouera, ilmeisesti siksi, että tämä oli jo aikaisemmin altistunut Zairyhin mielelle.
- Jouera karkasi saarelta mukanaan Liittolainen.
- Laboratorion kemikaalit sytyttivät saaren tuleen. Lisäksi Zairyh hyökkäsi matoranien rannalla sijaitsevaan kylään. Samanaikaisesti Kapura muuttui toaksi ja säikähti, kun Zairyh kuristi erään tämän ystävistä. On epäselvää, polttiko kylän lopullisesti Kapura vahingossa vai kemikaalitulipalo.
- Kapura kuitenkin karkasi toa-kanisterilla.

Ennen Kapuran saapumista Klaaniin

- Jouera sai käsiinsä Kapuran kanisterin ja suoritti tällä kokeita. Ilmeisesti oli tarkoitus, että Kapura tuhoaisi Zairyhin ja vapauttaisi saaren Joueran käyttöön, jotta tämä saisi luotua lajinsa uudelleen.
- Jouera harjoitti kirjeenvaihtoa alan ammattilaisten kanssa. ZMA mainittiin.
- Muutokset Kapuraan, jotka kohdistuivat pääasiassa tämän naamioon, valmistuivat. Jouera lähetti Kapuran Klaaniin ja siirtyi odottamaan hiljaa, että tämä kohtaisi Zairyhin.

Kapuran saapumisen Klaaniin jälkeen

- Kapura oli mukana erinäisissä matkoissa ennen Klaanonin alkamista ja sen alkamisen jälkeen. Jossain vaiheessa alkoi toimia seppänä.
- Klaanin kirjaston vuorovesikartasta revittiin suuri osa Zairyhin saaresta.
- Avde tekee Kapuralle tarjouksen ja käyttää hyväksi Kapuran pelkoa Zairyhiä kohtaan, mikä herättää toassa muistoja.

Xian tehtävä

- Kapura sai naamiovoimansa tilapäisesti hallintaan.

Matka Zairyhin saarelle

- Kapura kärsi kryptisistä unista ja naamionsa oudosta toiminnasta. Lisäksi toa huomasi vuorovesikartan tuhon ja päätti matkustaa saarelle.
- Xxonn ja Suga liittyivät Kapuran mukaan.
- Kolmikko löysi matorankylän rauniot. Zairyh ilmestyi ja vaati Kapuraa mukaansa. Xxonnin ja Sugan Zairyh antoi poistua saarelta.
- Zairyh luki Kapuran muistot ja löysi jäljen Jouerasta. Hän varasti Kapuran kehon itselleen ja lähti kohti Klaania.

Matkan Zairyhin saarelle jälkeen

- Zairyh saapui Klaaniin ja harjoitti mielenlukua saaren matoraneihin. Hän löysi potentiaaliseksi kontaktiksi Joueraan Itrozin ja poistui Klaanista jahtaamaan Joueraa. Kapuran ruumis jäi Sugan löydettäväksi.

Toinen matka Zairyhin saarelle

- Käy ilmi, että Zairyh jätti Kapuran mielen laboratorioon fyysisessä muodossa. Suga ja Xxonn löytävät sen ja palaavat elvytetyn Kapuran kanssa.

Toisen matkan jälkeen

- Kapura muuttuu vainoharhaiseksi ja alkaa ylianalysoimaan asioita, kuten adminien voileipävalintoja. Tutustuu myös Mokeliin.
- Jouera lähettää Liittolaisensa Kapuran ja Zairyhin perään. Kummatkin onnistuvat voittamaan olennon taistelussa ja aikaansaavat sen fyysisen olemuksen romahduksen.
- Kapura ja Zairyh tekevät liiton ja sopivat, että Kapura auttaa Zairyhiä saamaan Joueran olinpaikan Itrozilta.
- Kapuran mielenterveys kokee kovan kolauksen. Toa joutuu hetkeksi sairasosastolle. Myös Kapuran elementaalivoimat ja kontrolli naamiosta kärsivät.
- Kapura saa Matorolta Nukkerunon omaan käyttöönsä (implikoi myös, että Kapura tiesi jotenkin Nukeista) ja sopii tulevansa Metru Nuin reissulle.
- Kapura aloittaa myös roolipelaamisen. Mokel liittyy erääsen sessioon.

Metru Nuin matka

- Matoro ja Kapura lähtevät matkaan mukanaan Zairyh.
- Kapura kolkkaa Matoron. Zairyh ottaa yhteyden Itroziin. Kaksikko solmii sopimuksen, jossa Zairyh tuo Abzumon sirun Itrozille. Zairyh suostuu.
- Zairyh ja Liittolainen yhdistävät voimansa sillä ehdolla, että Joueran olinpaikan selviämisen jälkeen vain vahvempi (päätetään taistelulla) saa jäädä eloon ja haastaa Joueran.
- Zairyh matkaa Liittolaisen kera Abzumon luo ja tekee tämän kanssa sopimuksen pienen taistelun jälkeen. Zairyh saa Abzumon sirun tappaakseen Joueran sekä pettääkseen Itrozin ja suostuu vastineeksi Abzumon liittolaiseksi. Hän myös tuo Makutalle Arupakin sirun Kapuran avulla siihen kyetessään.
- Kapura ja Matoro seikkailevat Karzahnilla ja Metru Nuilla. Umbra, Nurukan ja Deleva liittyvät seuraan.
- Arkistoissa Kapura lukee tutkimusta Joueran lajista. Hän saa selville kantavansa Zairyhin virusta, joka lopulta tappaa hänet ja tuhoaa sitä ennen elementaalivoimat.
- Kapura jää järkytyksestä viruksen ja Matoron sekä Umbran katoamisen takia sekavaan tilaan. Hän luulee Nurukanin ja Delevan tappaneen toakaksikon ja lukitsee heidät Arkistoihin.
- Zairyh tunkeutuu vahkikontrollikeskukseen ja ottaa Metru Nuin vahkit hetkellisesti hallintaansa Kapuran avulla.
- Kapura pakenee keskuksesta ja järkevöityy. Zairyh joutuu ajetuksi pois Lhikanin toimesta. Toa huolehtii Matorosta ja Umbrasta, jotka seikkailevat Metru Nuin alla, ja kokeilee rappenevia elementaalivoimiaan.
- Samaan aikaan (suunnilleen) Klaanissa Kapuran petturiehdokkuus tulee ilmi.

---

Tuolla pääsette varmaan aika hyvin perille. Kuten huomaatte, aukkoja on, mutta ne täytetään. Juonikuvio on aika omien hahmojensa ympärillä pyörivä, mutta pian sen suurimmat vaikutukset pääjuoneen tulevat ilmi. Isoja viestejä (ja käänteitä) on tulossa ;)
sometimes / i like fruit snacks
out by / the train tracks
a juice box / and headphones
i enter / the juice zone
Avatar
Kapura
Viestit: 250
Paikkakunta: Kanila

Paluu Klaanon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron