Paluu Klaanon-keskustelu

Teoriatopic

Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Kapura » 16 Touko 2014, 18:28

Miksei tätä ollut vielä? Korkea aika tuoda uusikin foorumi teorioinnin ihmemaahan, jossa kaikki ovat paranoideja ja käyttävät enemmän muotoiluja KUIN BKEW. Aloitan muutamalla yleisellä:

---

Eräällä hahmoryhmällä on eräs tietty teema Klaanonissa, ruumiinosat nimittäin. Nukeilla. Tämä ilmenee siten, että ne osaavat tehdä ruumiinosiensa töitä (Marionetti pistää kätenä muita turpiin, Nihilisti kuljettaa jalkoina) ja ilmeisesti myös pistävät vihollisiltaan respektiivit ruumiinosansa poikki (miten voi olla sattumaa, että Marionetti katkoo niin monen kädet?). Nukkejen syntyyn on pari ilmeistä selitystä: Avde hajosi osiin KRYPTISISSÄ NIMDATUTKIMUKSISSA ja kykenee näyttäytymään enää Syvän Naurun kautta, koska sen ruumis on vähän hups. Tämä tuo mukaan myös vihjailtun mieli-sielu-keho-akselin, jossa Nuket ovat keho ja Punainen Mies sekä Syvä Nauru ovat mieli ja sielu jotenkin päin.

Toinen on, että Avde vähän kuoli ja lainasi Nuket kuolemanjälkeisen elämän proteesikaupasta, koska on sekä kuvainnollisesti että fyysisesti vaikea vaikuttaa asioihin ilman kehoa. Jommasta kummasta teoriasta voi myös löytyä selitys Avden pasifismiin, koska Punainen Mies välissä (sielu??) estää Syvää Naurua (mieli??) (toisinkin päin tosin sopii ihan hyvin) räjäyttämästä kaikkea keholla, vaikka siltä tuntuisikin. Jos tämä olisi totta, se viittaisi myös siihen, että Nimda voi tosiaankin tuhota mielen (tai sielun) aika tehokkaasti.

Jätetään pitemmät kumpi-on-mieli-ja-kumpi-sielu-väittelyt hetkeksi ja palataan tämän teorian varsinaiseen pääaiheeseen, joka ei ikävä kyllä vaikuta olevan noin järkevä.

Karvoitus matoraneilla on vähän epäselvää, koska naamion pitäisi peittää esimerkiksi hiukset, joten monet eivät allekirjoita headcanoneita hiuksikkaista matoraneista. Yksi hahmo rikkoo tämän omistamalla selkeästi ruumiinosan, joka ei voi olla mitään muuta kuin merkittävä ruumisteemaisessa kertomuksessa.

Harkel.

Ennen kuin mietitte, onko tämä oikeasti harkelin-viikset-ovat-seitsemäs-nukke-teoria, joo, tämä on. Jollain tasolla kaikki käy kuitenkin järkeen: Viikseien ja Harkelin suhde voi olla samankaltainen kuin Punaisen Miehen ja Syvän Naurun. Lisäksi yksi ensimmäisistä henkilöistä, jonka johdolla Harkel esiteltiin oli Snowie, joka on sattumoisin petturiehdokas. Tämä herättää kahdenlaisia mietteitä: Harkel on joko Snowien kontakti Ath(eon)-maailmaan kun Avden vaatima pimeys ei onnistu tai sitten Viikset ovat Närhi 2.0, jonka Snowie asensi matoraniin, joka on sattumalta matkalla klaaniin.

Jos Yö Kauhu toistuu, tiedämme ainakin, että sen takana ovat viikset. Katsokaa nyt, Seitsemäs Nukke sopii erinomaisesti joukkoon:

Käsi
Jalka
Silmä
Nenä
Korva
Suu
Viikset

(Lisäteoriaelvytystä luvassa, kun wanhoja viestejä pääsee kaivamaan oikein urakalla.)
sometimes / i like fruit snacks
out by / the train tracks
a juice box / and headphones
i enter / the juice zone
Avatar
Kapura
Viestit: 250
Paikkakunta: Kanila

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja MaKe@nurkka|_.) » 16 Touko 2014, 19:25

(miten voi olla sattumaa, että Marionetti katkoo niin monen kädet?)


Siten että sekä Mäksä että Martti on miekkamiehiä ja se on siksi niin pirun dramaattista? :I
Avatar
MaKe@nurkka|_.)
Nakke Nakuttaja Nakke Nakuttaja
Viestit: 213
Paikkakunta: Sonicinlammikko

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Matoro TBS » 17 Touko 2014, 09:26

dafuq

Ah, nostalgiaa viime klaanin teoriatopicista.

Mitä Harkeliin tulee, sillä tosiaan on viiksiensä kanssa samankaltainen symbioosi kuin Punaisella Miehellä ja Syvällä Naurulla. Kellään nukeista ei kuitenkaan ole senkaltaista kaksinaista olemusta. Siksi oletankin, että Harkel = Avde tai että Harkel ja Avde ovat pohjimmiltaan samankaltaiset olennot.

Miksi Harkel olisi Avde? Jos Avde haluaa pitää Klaanin ja Torakoiden konfliktin mahdollisimman verettömänä - välttää turhaa verenvuodatusta, siis, Harkelina hän pystyisi vaikuttamaan tehokkaasti Nui-Koron tapahtumiin ja lopulta oli tärkeässä roolissa koko kaupungin väen pelastamisessa Rautasiiven omg-räjäytän-koko-maailman-tykistökeskityksessä.

Se myös tarkoittaa sitä, että Harkel/Viikset on tällä hetkellä Klaanissa.

Tai ehkä Viikset ovat jokin kranamainen, itsenäinen olento - eikö Bakmeillakin ole viikset? Kenties krana Viikset on äärimmäisen badassiuden krana (mitäköhän tapahtuisi jos joku bohrok käyttäisi sitä). Kranana se luonnollisesti ohjaa kantajaansa tietyissä määrin - Harkeliin onkin joskus jopa viitattu sanalla "Viikset". Sitä on vaikea sanoa miten nämä ovat päätyneet kranojen vaikutuksen alaisiksi, tosin.

Btw, Kapura, kuka nukeista oli Nenä ja kuka Korva?

MaKe@nurkka|_.) kirjoitti:
(miten voi olla sattumaa, että Marionetti katkoo niin monen kädet?)


Siten että sekä Mäksä että Martti on miekkamiehiä ja se on siksi niin pirun dramaattista? :I


Martilta meni harppuunakäsi eikä miekkakäsi!
"We've always defined ourselves by the ability to overcome the impossible. "
Avatar
Matoro TBS
Historiahirnahdus Historiahirnahdus
Viestit: 425
Paikkakunta: Vorsa

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Kapura » 17 Touko 2014, 11:17

Btw, Kapura, kuka nukeista oli Nenä ja kuka Korva?


Nyt taitaa mennä ulkomuistista, mutta eikö Linnunpelätin runopätkässä ollut "haistaa aina pelkosi" ja Rautaneidolla joku korvaviittaus. Pitänee kaivaa Nukkerunokin jostain uudelleenkäsittelyyn.
sometimes / i like fruit snacks
out by / the train tracks
a juice box / and headphones
i enter / the juice zone
Avatar
Kapura
Viestit: 250
Paikkakunta: Kanila

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Kapura » 23 Kesä 2014, 17:45

Hei. Oletteko tosissanne siinä, että kukaan ei ole kokeillut ANAGRAMMEJA.

Nimda

A Mind (Word of G:n mukaan tarkoituksellinen)
Man Id (!!!!!!)

Feterra

A Ferret (Feterran todellinen muoto)

Ath

HAT (ATH = DOX)

Atheon

HAT ONE (ATHEON = DOX)
Heat On
Hate On

Polttouhri

Truth Polio

Marionetti

Mate In Trio (...)

Tawa x Guardian

AURA DATING WAX (VARMISTETTU!!)

Verstas

Starves (rip in pease dox)

Ei-klaanonit

Homestuck = Choke Smut
Rabbitstuck = A Brick's Butt (legoreproduktiospesiaali varmistettu)

Useimmat näistä saavat tuhansia osumia. Suomeksikin voi varmasti kokeilla.
sometimes / i like fruit snacks
out by / the train tracks
a juice box / and headphones
i enter / the juice zone
Avatar
Kapura
Viestit: 250
Paikkakunta: Kanila

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Killjoy » 09 Joulu 2014, 17:50

Eilen illalla (okei, yöllä... tai oikeastaan tänään aamulla) Skypeilyn ohessa minä sitten päätin lukea kaikki verstasviestit puoliääneen tulevan rustlauksen maksimoimiseksi. Ylianalysointi johti muutamaan mielenkiintoiseen havaintoon ja teoriaan, jotka nyt esitän teille täysin epämääräisessä, kello seitsemän aamulla tason järjestyksessä. Kiitokset myös Umbertolle päräyttävistä ideoista tämän aikana.

Päällimmäinen asia, mikä minua nyt hämmentää on ehdottomasti Verstaan keltahaukasvoiset kloonitoasotilaat. Näistä herää mieleeni kaksi asiaa. Ensimmäinen niistä ovat jo Sugan arkistoviestissä mainitut Seleciuksen massatuotantosotilaat, jotka hiljattain vilahtivat myös Sugan mielessä käydyssä suurmätössä. Lisäksi, se videonauha, jossa Seleciuksen tiedemiehet tekevät nimdatutkimuksiaan, tapahtui samassa yhteydessä, kun tämä Verstaan taistelu käytiin. Sattumaa, vaiko tarkoituksellista linjojen vetämistä?

Sitten toinen teoria, joka myös johtaa näihin toiin. Profeetta, Atheon. Oli kaapuheebo, joka saapui Klaanin saarelle kauan sitten, pisti jengin uhraamaan toisiaan ja katosi sitten sinisien salamien välähdyksien myötä Verstaaseen. (Huomatkaa, kuinka Sinisten Käsien hyökkäys tuplatreffeissä koostui myös sinisistä salamoista. Jos Selecius nauhojen mukaan oli olemassa jo vuonna kuusi, en pitäisi mahdottomana sitä, että Profeetalla olisi vain ollut jotain Sinisten Käsien kaltaista, hyvin varhaista teknologiaa käytettävissään.) Tämä profeetan kaapu kiinnostaa minua enemmän kuin pitäisi. Eikös Tawalle kuvailtu kaapu, silloin kun hän ja Visokki ensimmäistä kertaa saapuivat saarelle? Ja eikö Manun, Vizun ja Geen juttutuokiossa todettu se, että Vizulla on muistoja Nimdasta, jotka Avde haluaa?

Ehkä se muisto on hyvin simppeli? Jos siru olikin koko ajan Tawalla. Kyllähän Vizu sen muistaisi. Jos Tawa olikin profeetta. Tai vaihtoehtoisesti se pimeä Tawa, joka tuntuu elävän normaalin Tawan rinnalla. Entä jos perusTawa ja Visokki omistivat jonkin sortin Sinisen Käden? Loivat/avasivat tien Verstaaseen (hence the siniset salamat, jotka Zeeronin tarinassa mainittiin), mutta molemmat samalla unohtivat asiasta kaiken, koska... noh, Siniset Kädet. Miten tämä kaikki liittyy niihin toiin? Noh, ne maskit kuvailtiin haumaisiksi ja keltaisiksi. Ja sinisilmäisiksi. Toki sinisilmäisyys tuntuu olevan Nimdan sivuvaikutus, mutta eikös Tawan visiiri ole myös sininen?

Tämä pimeä Tawa olisi sitten sulahtanut Verstaan eebeniin temppeliin, jossa Punainen Mies, eli seitsemäs nukke, eli syvä nauru, eli Musta ritari suojelee tätä. Mistä tuo päätelmä sitten tuli?

Noh, luin myös Yö Kauhun uudestaan. Sen alussa nähdään, kuinka Matoran-Avde nostaa sormensa, kuin sätkynukkeja ohjaavaan asentoon, ennen kuin lonkeromonsteri pääsee valloilleen. Näyttäisi siltä, että Syvä Nauru ei olekaan suoranaisesti Avde, vaan kontrolloitu... nukke. Yhteys Mustaan Ritariin on myös olemassa, koska sekin, Verstaassa, on kuvailtu liikkeiltään nukkemaiseksi. Zeeronin stooreissa mainittiin myös, kuinka Musta Ritari oli yksi niistä kuudesta, joille Nimda alunperin annettiin. Siinä mainittiin kuningas, kuningatar, huijari, Musta Ritari etc. etc. Lienee jollain tapaa ilmiselvää, että näistä olennoista tulisi myöhemmin nuket. Tämä teoria on hieman ristiriidassa sen kanssa, että Avde olisi Musta Ritari, mutta näen näissä nyt kuitenkin yhteyksiä, joita ei kannata ylenkatsoa.

Että sellaista mielen purkamista tänään. Jatkuu myöhemmin.
Avatar
Killjoy
Technodiktator Technodiktator
Viestit: 256
Paikkakunta: МОЯГОЯ
Offline

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Keetongu » 09 Joulu 2014, 17:56

Päällimmäinen asia, mikä minua nyt hämmentää on ehdottomasti Verstaan keltahaukasvoiset kloonitoasotilaat. Näistä herää mieleeni kaksi asiaa. Ensimmäinen niistä ovat jo Sugan arkistoviestissä mainitut Seleciuksen massatuotantosotilaat, jotka hiljattain vilahtivat myös Sugan mielessä käydyssä suurmätössä. Lisäksi, se videonauha, jossa Seleciuksen tiedemiehet tekevät nimdatutkimuksiaan, tapahtui samassa yhteydessä, kun tämä Verstaan taistelu käytiin. Sattumaa, vaiko tarkoituksellista linjojen vetämistä?


Keltakasvoinen, haunaamainen kloonisotilas, jonka kanssa Suga seikkaili?

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=5716125
Avatar
Keetongu
Viestit: 222
Paikkakunta: Loputtoman kuiskeen kanjoni Hervanta-Metrussa
Offline

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Killjoy » 09 Joulu 2014, 17:58

Keetongu kirjoitti:
Päällimmäinen asia, mikä minua nyt hämmentää on ehdottomasti Verstaan keltahaukasvoiset kloonitoasotilaat. Näistä herää mieleeni kaksi asiaa. Ensimmäinen niistä ovat jo Sugan arkistoviestissä mainitut Seleciuksen massatuotantosotilaat, jotka hiljattain vilahtivat myös Sugan mielessä käydyssä suurmätössä. Lisäksi, se videonauha, jossa Seleciuksen tiedemiehet tekevät nimdatutkimuksiaan, tapahtui samassa yhteydessä, kun tämä Verstaan taistelu käytiin. Sattumaa, vaiko tarkoituksellista linjojen vetämistä?


Keltakasvoinen, haunaamainen kloonisotilas, jonka kanssa Suga seikkaili?

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=5716125


Puhumme samasta häiskästä.

EDIT: Tosiaan. Tawa on Profeetta -teoriaa tukisi myös se, että Kepehän sai Verstaan avaimen nukkuessaan jossain Klaanin tähtitornissa. Entä jos siinä ei ole mitään ihmeellistä ja maagista, vaan Tawa olisi vain itse käynyt uskomassa avaimen Kepen haltuun?
Avatar
Killjoy
Technodiktator Technodiktator
Viestit: 256
Paikkakunta: МОЯГОЯ
Offline

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Manfred » 03 Tammi 2015, 01:34

Kuva
Kuva
Avatar
Manfred
Technodiktator Technodiktator
Viestit: 175
Paikkakunta: Ei enää Lappi eikä pohjoinen
Offline

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Kapura » 03 Tammi 2015, 15:03

TEORIA: Siniset Kädet ovat niin Sinisiä Käsiä, koska ne lukevat kauniisti taitetuista kirjoista kaiken, mitä Klaanonissa ikinä tapahtuu.
sometimes / i like fruit snacks
out by / the train tracks
a juice box / and headphones
i enter / the juice zone
Avatar
Kapura
Viestit: 250
Paikkakunta: Kanila

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Matoro TBS » 18 Helmi 2015, 16:46

Kapuran kryptohämäryyttä Lego Foorumilta.

N--- -uv--- --ydet---- -i---s-ir-------

Tu---m----- -i-- -es---t---

-eis-- -un--- k-in j-ok- -lis- tar-k--ll--

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva


Kolmas tekstiarvoitus voisi olla "Heistä tuntui kuin jokin tarkkailisi." Joka kuulostaa ihan joltain nukke shitiltä. Lieneeköhän nuo kuvat palapeli? Niiden keskellä kulevasta viivasta saattaisi muodostua jotakin oikeassa asennossa.


0b110::\M

>>lg$0b110::\M...
{0b1101111+0b1101011}
>>...

ehheeheHehhehheHehehheeHehehheeHeehhhehhH
ehheehhHehhhhheHeheheheHehheehhHeheheheH
ehehehhHehhehheHehheheeHehehehhHehheeeeHehheheeH
ehhehhhHehhheheHehhehhhH
ehheeheHehhehheHehehheeHehehheeHeehhhehhH
ehheheeHehhhhheHehehhehHehehehhHehehehhHehhhhheH
ehehhhhHeehhhheeehhhhehhHehhehheeheheehHeehhhheeehhhhehhH
ehehhhhHehhhhheHehheeehHehehehhHehhhhheH
ehehheeHehhhhheHehehhehHehhehheH
ehehheeHehheeeeHehhehheHehehehhHehhhhheH


Heh-koodia keräilty ympäri sitä foorumia. Se voisi olla morsea, jossa h:t ja e:t ovat pisteitä ja viivoja. Olisivatko isot alkukirjaimet sitten sanojen alkuja?

Morseksi muuttaminen. E ja H ovat piste ja viiva. Kummin päin? No toisella tavalla muodostuu heh=k (k for kapura tai k for kaneja), joten pidän sitä todennäköisempänä. Joten viiva h, piste e.

eh=a
heee=b
hehe=c
hee=d
e=e
eehe=f
hhe=g
eeee=h
ee=i
ehhh=j
heh=k
ehee=l
hh=m
he=n
hhh=o
ehhe=p
hheh=q
ehe=r
eee=s
h=t
eeh=u
eeeh=v
ehh=w
heeh=x
hehh=y
hhee=z

ehhhh=1
eehhh=2
eeehh=3
eeeeh=4
eeeee=5
heeee=6
hheee=7
hhhee=8
hhhhe=9
hhhhh=0

Pitää jatkaa toiste asian selvittelyä. Nyt pitää rientää.
"We've always defined ourselves by the ability to overcome the impossible. "
Avatar
Matoro TBS
Historiahirnahdus Historiahirnahdus
Viestit: 425
Paikkakunta: Vorsa

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Nenya » 18 Helmi 2015, 23:44

Spoileri
0b110::\M

>>lg$0b110::\M...
{0b1101111+0b1101011}
>>...

0b110 on kuusi. Ei muuta.
Paitsi että 0b1101111 = 111, 0b1101011 = 107, ja tuosta tulee mieleen jonkin kielen tulkki, mutta ???
emt

Sitten:
ehheeheHehhehheHehehheeHehehheeHeehhhehhH
ehheehhHehhhhheHeheheheHehheehhHeheheheH
ehehehhHehhehheHehheheeHehehehhHehheeeeHehheheeH
ehhehhhHehhheheHehhehhhH
ehheeheHehhehheHehehheeHehehheeHeehhhehhH
ehheheeHehhhhheHehehhehHehehehhHehehehhHehhhhheH
ehehhhhHeehhhheeehhhhehhHehhehheeheheehHeehhhheeehhhhehhH
ehehhhhHehhhhheHehheeehHehehehhHehhhhheH
ehehheeHehhhhheHehehhehHehhehheH
ehehheeHehheeeeHehhehheHehehehhHehhhhheH

H on merkin vaihto, e on 1 ja h on 0. Kun saatu binäärikoodi muutetaan merkeiksi, saadaan osapuilleen
Koodi: Valitse kaikki
M I S S Ä
L A U L U
T I K T O K
H E H
M I S S Ä
K A R T T A
P à „I V à ( en ihan varma, koska pitempiä sarjoja, mutta näyttää fiksulta?)„
P A N T A
S A R I
S O I T A

Järjestys Maton viestistä, jatkotulkinta vapaa.
Sulje spoileri
"The Last Jedi: proper, deliberately malicious Gender Studies invasion."
klaanon-juttujaKuva
Avatar
Nenya
Viestit: 69
Paikkakunta: Tregion
Offline

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Matoro TBS » 11 Huhti 2015, 11:51

ÄLÄ LUE JOS ET OLE AJAN TASALLA (kirjoitushetkellä uusin viesti Laskuhumalan henki)

Me vähän niinkuin purimme Geen viimeisintä ja sen myötä Domekin vanhoja viestejä viime yön Joiun kanssa.

K͇̣̳͔ͯ͆ͅa̜͙͐͗͋ͨụ͍k̪̺͂̽̄a̜̱̫ͦn̹̮͇͔͙̬̒̈́̌ͧ͌ͬ̔a̩͉̝̰̯ͨ̑̂̏̂ͨ ̥̬̻̟̪̽̀̏̌̑̽tͬa͑k͎̅͑̚a̱͇̗̮̤̤ͫ̎ͤͯ̌͆n͍̯ͬ͌͒ͮ͊͛a̰̟̼ ̻̼ͣ̅̌̽̾m͙̘̝̠̮̰̦̑̍ͧ͌ͥuͯ̏i͚̼̹̻̗͙͙͆̂ͦͮ̉́n͚̟͚̺̗̫͚͐̌ͣ͌a̔̽͒̅̈́̓͌i̤̥̯ͪͪ̈́s̤͉̯̹̩͊͛͐ĕ͉̥̥͖̱̠̟̑͊̃̚t̒ͣ,̟̤͔̫̎ͭ ̞̯͔͍̙͚̎̐ǰ̰̻̩̭̍ͬ͐͂̐ͣͅͅo͍̗s̲̯̙̈́ͅṣ̲̈́a̪̗͉̘̝̿͑ͬị͍͉͎̍̇n̯̳ͬͩ̆̚ ̬̱͍͙͚̫̟ͪ̍͌͗̈͑̐e̝̫͍ͨͥͧ̍̈̄d̔̀̿e̟̹͕̽ͤͬ̒̍͒̋s͌ͫͪ̓̿ṣ̲̱̠̔̔ä͎͂ͤͭͯ̍̚ ͔̟̩̣̭̏̈́ṱ̳̜̜̦̓̏ͣͫ̏ͮ̈u̩͎̥̻̭̣͒̔ͧͥ̇̈́̚l͖̜͎̰̫̲̅ͦ͑̂e̪̥̲͔̻̫̊̽ͪ̃̎̿ͦv̘̟͇̮͇͉̾a͌̈́̍t͈̥̝̀ͫ͑̓̇ͅ.̮̙͈͚͕̾
̖͚̘̖͓͍L͈̞̜̓uo̲̬̭͖̗ǹ̘̲̳͔̺̗̈ͩ͆̚n̗͕̮̲̜͛ͪ̔͐ͦo̲n̜̼ͬͥl̬̗͙̰̲a̦̘͖̎̀ͭͯ̍̍ͫi̪̗͌̉̑t͓ͤ̌ͫͧ ̻̬̝͖̭͚t͖̙̆a̤̘̘ip̭̋ͣ͆̌̿u̳̍ͮͬv̝̟̥͚ͤa̿͐t ̖̱̻̭̙̦͈ͯͮe̳̬̠͎̪̹͓͗ȟ͇͋̓̔̾d̼̥ͭ͊o̪̩̦̼̼̤̲ͨt͕̭͈̋̊̍̃͛ͥt̬̳͈͎̦̘̟ͬͯͥ́o͍̞͇̪̺̼ͮ̂̆̋̋ͣͅm͍͔̪̜ä̭̤͇̃͑̐̔͂n̰̥̪̿̐ͪ͒̓ ͇͙̼͍͈̣̎̈́m͓͛͋a̯̳̞̲̐t̺̩̗̻͍̐ͤ̀̂ḙ̦̬m̘ͅa̻̼̹͒̔̏ͨ͋͒ȃ͔̣͉̯̓t̪̖ͅt̝̦̭͉̄ͨ͋ͩ̐̆̾í͌̎̓ͮͬs̫̬̯̯̫̆̽ͩe̬̘̙͍̹͈̲ͦ̾̈́̅͑ͮ̎n̦͈̺̳̻̎̌͑ͬ̃ͩ̓ ̺̯̮̺̂̈ͯ̌͆ͣͪk̝̝̇̑ͧ̓ä̟͓̗̘͖͉̔ͮͥs͚͕̖̺̿̌ͣ̋̔ͅk͂́̋ͣy̒̽͒̒vͦ͂̔̅ǎl͖̺͇ͥ̈͒ḷ͔ͦͯ̂̃̋a̱͍̰̱̞̪ͤ̿ͯn̄ͯ̍̈́͌ ̫̼̟̻̺̬̺̆a͇̭͎̻̞̩lͯͣla̭̳͚̻͖̦ͧ̏̾͋̑̅.̗̪ͯ̓̒͗̄̚ ͉̲͍̥̌̈̓ͫͯ̓K̜͎͚̯̖͗ù͙n̜͓̲̖̬͋ͤͣ͑͐̔̾nͧ̾ͥi̖̟̥͙̟͔ͦͬͅo̼̎̃ͪ̍ͪͧi̺̯̖̥̠ͤt̻̹̥̰̫̺͒̄̂̇ͣa̜̰̩͇̱ͪ͋ ̟̙ͥ̋n̗̻i̱̎̂̾ͥͮi̺̩͕̤͙̒͐ͨͯ͒̍̆t͈̩̤͔̘͎̪̏ä̯̺̱̪̹̜͆ͭ͗̋ ̝̭ͦ͒̌̇̂̈e̟͓i͓̝̩͈͚̔͑̿ͥ̄͂̋v̯̰̰̳̝̹̠̒ͧ̉ä̘̩̖̠̍̋ͯ͌̉̚ͅt̤̘̮͙̂̽̂ͮͧ ͚͂͑ͥ̄S̱̠̺̮͛͆͒͊ͬͤ̚u̮͋̄ṵ͖̄r͙͉̫͖͇̤̬̂͒̇ͨͤt͆̃̓̆ê̗͈̘̣̩̯͗ͬ̒̓͆n͇̰ ̲̮̺̪̫̰̯O̘̩̳̺͉ͅl͔̦̩̹͍ͫ̏̀͋ͩ̚eͥͦ̃͋ͬ̚n̻̩̰̟̳̩̯̾̀̇ț̤̟̺̘͖̤ͣͨo̯̘̗̓j͔̙͇̗ͦ̊ͨe̤̖͙ṋ̰͇ p̲̰̗̣͇̖ͪ͒̐̅̍͗̅a̭̋͒̆͌̎h̹̰̜̹͚̰̙̓̿ͭͫȍ̗̉̍̀l̯͇̭̉̎ͫạ̹̿̊̔̚iͮ̽̈͑̈́s͋̒͗̔ͮe̥̞̪̺̫ͬ̒̄͒̋̈t̗͍͈̗̋ͦ̃ͪ̽ͮ.


Tulkintamme on, että Mata Nui ja Kohtalo on matemaattinen käskyvalta, mutta sitä eivät makutat - Suurten Olentojen paholaiset -kunnioita.

V̬͎͖̭̳̔ͫͩͩ̓ͫÁ̦̻̰͈ͥͩL̒̋͗̑̐O͕̤̤͓̫͚̘͒͆̚ ͙̗̱̳̘̃K̮̹͔̥̩ͭ̿̅̍̽ͯA͎̝̱̯̼̪ͦ̈́̂̓ͫͫ̅T͙Ó̖͈̪̗̞̘̄Ã̠̈A͚͈͙̘̾ͬ̔.͖̯ͤͮ̈́ ͕̤̰̣̗͕̦͋P͉̠̥͛ͤi̲̗̺̥͖͍͑ͯ̀ͫ͛ͅm̫̳̯͉̉e͕̣̙͑̓y̟̯̯̣̳͇ͪͬ̈́̽̍ͅs̫̩̞̞͕̝ͬ.̞̰̭̩͚ͨ̆̇ͮ
̳̬̫ͩͫ̔k̮̞̯̂̾͆aͧͣ͌̅i̅k͖͇͉̙͊̒̾ͩͯ̓̚e̬͎̼̗͉̘͈̒̈́n͉̺̼̯̟͉͖̄ ̹̟͇̮̟͉͌k̞â̰̜̜̹͈ͣͪ̑ͬ̇u̬̜̰̝͚n͕̹̻̝i̓̾ͫ̆̔̌͒i͙̤̻̠ͯ͑ͬ̈́̓n̙͆ ͋̑͑̋͒̚o͍͗͗̽̓̆̓̚n͇̤ ̦̫̙̳̏̑̇̄k̟̗̞̜̠u͓ͧͭ͛͌͒͐̅ǒ̰̊̐̎̈͛̚l̘͚̒̅̋t͎̺̫̳̙ͬa̗̱̺̱̰͔͗̐̓ͣ̂̄ͬv̺̤̺̹̖̲̹͆a̖̠̥̠̯
kaiken on kuoltava
k͈̪̈́ͤ̓͐̓͂a̦͖íͯ͊͂̓͐̚k͙͎̻͇ͨͩḵ̇i̟̗̱ͪ̀̅ ̦̭̗̪ͤ͌͂k͗͛̌ͥ̂ä̖̹̲̲̠̗ͩ̃ͦͮ̍ͨṵ̝̜̂ͧ̋̇̑́̒n̮̬̪̠̝͕̬̑͐ͨͯi̝͎̼͈̳s̠͗ͣͩ̍̔̍̐ ̞̖̦̤̤̣̙͒͆ͪ̚k͕͔͌ȕ͖̳̎o̩͂͌̊̌̐́̅l͔̦͔̰̫̗̫̇͋͌ͨe̥̟̤̥̯̞e͚ͣ̉͋̓͂̔ͅ
͚̱̹̦̒̿̏̂k͈̚a͕̋̉̉ͫ͊̈́͐i͖̟̩̻̓̿̇̈͑͑͛k̭̥̱̪̹̅͛ͧk͍̬̟̼͋͆̆ͯi͈͉͛ ̮͔̯̥͙̌̀ͮ̚k͈̖̃̈́̐ͫ̾ͭu̦͎͉̣̥̮̯ͦ͐ỏ͎͚̤̥̊̓ͬͣlè̗͕̪͕̫ͭͥͦ̑e̯̥͇͎̰̫͆ͬͭͅ
m͝aá̸́i̷l͡͝m͠͠a̛͡ ̢͏k͞͏͢u҉o̵l̀e̴̛ę͜
͝el̀͝ä̀́m̢ą̵̈ ̴́͡k͜͟u͟҉ó́l̵̵͡ȩ̕͡è
̴̛͝a̧͜͞i̕k̴̨̕a̸̢͞ ̧k҉ų̨ó̀l͠e̸̸͠e
ko̡ht͠a҉̀l͢o̢̨ ḱ̸u̧̧o͘̕le҉̢e͘͜
̶̡͢҉ḱu̕͞ǫĺ̢em̨҉a͠͏͏ ̴́k̢̡u̕̕o̢͜ļ̸ȩ͝e̴


jake confirmed

Anyway, mikä jää jäljelle? Tyhjyys.

kaikki paitsi
y k s i
̞VA͝rjo̸n̷ ä͢p̶ä͞R͜ät͢,̧
s͟i̵e͘luJe҉m̧m̡e ̸si̸r̀p̛al͜ee̕t,
p̶Oi҉k̀am͜me,͡
̕ko̴r̨pp̀i҉kot̢k͘a͝t͟ t̶yhjyỳd̀e̵n!
̶̕P̵ I R ̶S T̢ ͘O͞ K ̧AA̧ ̴J͝U͠ḾA̡LAN ͝V҉A͠LO,̧
͘N̶ ̡I͞ ͞E͘ L K ̸Ä̀ Ä͢ ̡H͠Y̨V̨EI̷STÄ ̛K͟O̶L̷M͞E!


Tämän osuuden suurin kysymys on "kuka on me?" Tämä on ilmeisesti Manun "kertoma" asia, joten olisi helppo ajatella, että "me" on makutat, jolloin Varjon Äpärät olisivat rahksheja. Lisäksi, jos ottaa säkeistä "VArjon äpäRät/sieluJemme sirplaeet/pOikamme" isot kirjaimet, saa, well, varjon.

Tässä koko säkeistössä on paljon pelottavia rinnakkaisuuksia moneen asiaan. "Pirstokaa jumalan valo, nielkää hyveistä kolme." Se kuulostaa aivan variantilta "Musta kuu, niele aurinko ja anasta sen mahti"-virkkeestä, eikö? Lisäksi, korppikotkat.

”MAK͟UT͡A͠ ͠ON”̷, ̛Kr̛a juĺk̷ai̕s͞i͜ ástu͝ȩs̸sa̴an͠ ho̡ìk̡k͝a̶n͡a t̡orni͜na ͠Mus͡taa̷n ͏Pol̢tto҉on ̴k̸olm͡ann͏en ͏ke͡rrań ͟ja paljas҉ti̸ To̡t̛uu̢den҉.:
T͜͟ ͢͢O ̧T ̕͡U̷̢ ̸Ú ̸̵S̀ ҉́V̸ ̧I̸ ̴͜I͠͝ M ̴͠E̴ ̸͠Ì͢ ̧̢N̵ ͜E Ń̶ :


MAKUTA ON. Juutalaisessa perinteessä Jahven nimi on "Jumala on".
Kra on sana, jolla on viitattu (ilmeisesti) Arkkimakutaan aiemmissa Domekin viesteissä. Lisäksi, KORPPIKOTKAT = KRA = ITSE LINNUNPELÄTTI.
Tuo säe myös esiintyy sellaisenaan Domekin kalenteriluukussa. SANASTA SANAAN. Se, mikä Musta Poltto on, on kaikista kuumottavin asia. Kolmas kerta tuo ehdottomasti mieleen ennustuksen siitä, että Nimda tulee olemaan kasassa vielä' kolmannen kerran. Tätä tulkitsemalla Arkkimakuta kokoaisi Nimdan ja paljastaisi Totuuden.

͢A ̢̢J̸͟ A҉͠ ̵͜T͘ ͏̷̷U ҉̵S͜ T̨ ͜͜E̛͟͠ ̸̵N̢͏ ͏L̡͞ ̶O͟ ҉̡P̨͘͢ ̢̀͠P̢͝ ̵Ų̕

S̄̍͂̑̑ͨ̊͒͗͐͒ͧ̓̈́̓̓U̅ͣ̿ͪUͭ̾̉̽ͤR͗̋̏̓̈̿͐ͯ̽Eͦͯ͋ͯ̈̅̋̃̓ͬ͛ͦ̔̊ͩ̓N̐̋̍ͧ̐̆ͤͦ̊́̽̑͐ͥ̑̒ ̾̏͛̌̉͒̃͑H͆͂̓̿͂̄̔ͣͭͮE̍͛̋̂Ñ͛̔̒ͧ̈́͐͐̿̂̒̿̂ͦ̆̍ͬ̓Gͬ̈́̆̌̏ͥ̇̃̏͆͗̈́̌E̐̋͂ͫ͆̿ͫͬͫ̓ͣ̓̿ͤ̚N̾̑̈̏̔ͯ̍̊̂̃̅̋̑ͯ͛̅̚ ́̋̌͑ͣ̋ͨͦ̍͛͛̓͊̽̀͌͐́͛Lͥ͂̃̿͑ͧ̓ͥ̓̑͐͆ͪ̐̓̈́Ǎ̒̿ͣͫͤͤ͂̆͗͗ͤ͋͗Nͤ͋̆͊̍͊̂̍̓́ͣͦ͋̈́̅G͑̑̄͛ͮͭͭ̀ͨ̒̐͐ͣ̇̉̾E̐̓͊̊̑͗̿̒̇̌̋͂͗͒̚N͑̎̐̀̈́̐ͤ̈́Nͪ̔̒ͬ̔Eͯ̏̋̃̅͑̔Eͩ͗̈̇͋ͤ̈́ͤ̆͛̈́ͤT̉̏̃́́ͨ̔̇̀̅ͨ ̐ͮͨͮ̋͂͊̑̐͊Ě̓̒̑͂ͨ͛̇ͨͭ͗̓͋̆ͩNͧͬ͛̋̈́̍̆̂͂̐̚K̏̔̔͂̑Eͬ͂͂ͨ̑͐̔ͪ͊̔ͬL̅͆ͮ͋I̐̂͒̾ͥ̐ͤ̍̿͒̄ͪͪ̑̔́T͌̄ͪͩ͗͊͋̊ͨ ͧ̅͑̏̾̈̎ͮ͋͆̎̅͑K̍̎͋͋́͑͒̊̊̆̚A͋ͬ̀ͦͩ̑ͪ͋̉͛͗ͦ̆ͯ̓̓T̀͐́͆ͥ͌̃́̋̓̉ͫ̓̄̚S͋ͫ̽́̔̈́͒ͣͯ́̓̔ͦEͫͯ͊͐̔̾L̋ͨ̔́͌̿ͫ̆ͣ̎̚E̒̋͛͑͒̊ͩͩ̏̄ͮͦͮ̿̈́̀̓ͬV̓̉ͨ͐̊̾̆́ͧ̎̐̆̆A̓͊ͬ̓̿̾́̑̒̒ͯT̿̍̀͊ͭ̈̎̅̌ͨ̐ͦ͌͆ͭͭͤ̃̉ ͆ͤͧ̃Kͮͤ̿̈̐̌̔ͮͯ͒͐͗̈͂̓̏̓Ȃ͐̊̓ͩͣ͌̓̈͐͑̈͛ͮ́́̚Ȁ̉ͬ͗͒̿ͫ͂͌̂̅ͨ̏̏T̈́̓̈̒͐͗Ȗ̋̌̽̌ͦ̾̀ͧ̃̄̿͗̇̆ͥ̚V̾ͯͬͫ̔ͧ̒̆ͣ̋͛ͨA̍̎̈̐ͬ̓̃̾̅̽̽̀̊ͮ̓A̿͋͐ͮ̆̋̌ͬ̄̔̎ ̆ͪ͊̓͋̋̄͑ͯ͛ͩͬ̓͛ͧ͛͒̆Tͨ̿̐͆ͬ͂ͪ̾̒̌ͣ̓̆̄̚A͒̋̿̅̈́͑͊̊ͨ̄ͨ̓͊̃̚I̋ͯ̿̔͋̾̊̋̓V͋̾͒̾͊A̽ͪ̀̒ͨͪ̆͗̐̀̌̐̽S͛ͪ̂T͆ͮ̀̂̈́A̓̏̉͌ͫ̚ ̒ͬͩ̊͋ͤ̑ͮK͐ͩ̄͐̾̃̆ͫR̍̓̌̀̈O̾̊͌ͦͧ̐̒͗̆ͫ̄N̂̾͐̄̈́O̍̑ͨ̐̌̆L̍ͭ̔̓̊̏ͯ͂̾̔̌͂̋ͬ̋̎͊̚Ö́̆̃̑͊ͧ̈́Ǧ͒̿ͭ̏͐ͮ̑̊̒Iͤ̽̑͂̇̑̾ͭͨ͂S̈̽̽̽̐̂̅̀́E͛ͯ͛ͦ̄͗̋ͨN̂̅͒̃̋̚ ͌̔͂̾ͯ̂̆K̈́ͦͫ͂̌͐A͐͊ͧ͗ͨ̂̏͒̽ͣ̾̾͊U̾̇̂ͨ̽ͦͣ̅̎̍̂ͣN̿̒ͭͮͤ̆Eͪ̒̊͒̎ͣͮ̔ͣ̅̒ͪ̎̽̑ͥ̑̚Uͯ̽ͨ̆͌ͣͦ̾̿ͯ̈́̚Dͩ̇͗́̔̊͛͐̈̉E̿̓̇ͭN͊̏̄̉̆ͧ̏̆̿ ͗̎ͯͬ̌͗̏ͩͬ͂̀͒ͮ̃̉ͮ̄E̓ͯ͊͊͐̎ͫ͆̍ͦDͯͯͮ̃E̓̄̌̈́̒̉͂̾S͆ͤ͐͗̋ͬ̉ͫ̀S̑ͬ̽̒̆̈͌̈́̑̔ͪ̆ͫÄͬͥͭ̍ͪ̀͑͛.͗̏ͫͧͤ͒͑

k͏͢U̵N͠ ̸̧͡j͜͡U̕͝M̕À̕L̸͞͝A͏͘ ͞҉p̶U͡T̕͞OA̴̧Á
̴͢k͠ ̶͝à̶͜ ̡į͡ ̛͜͢ḱ͟͞ ̵̀k i
̛l̴ ǫ̀ ͘ṕ̶̧ ̵͜p͝ ́u̴͡ u̓̑̊̕͠͡
ja l o p u l l a on nimi


Suuri Mullistus. Jumala putoaa, kaikki sortuu.

H O V I M E S T A R I

SAMMION VARTIJA, IÄNIKUINEN PALVELIJA JA EDUSTAJA.
PIISPA JOKAISESSA ENKELIEN RISTIÄISISSÄ.
KAKSINAAMA
A R K K I E N K E L I
M A N N E R T E N P I R S T O J A
I T S E L O P P U

K E N E L L E K E L L O T S O I V A T ?

N͡͠E̷̷̢ ̸̢SƠ̧͝I̷̷V̴̢ĄT̵̸ H O V I M E S T A R I L L E


Kaikki nuo termit Arkkimakutasta ovat esiintyneet aiemmissa ZMA- tai Domek-asioissa. Makuta, kaksinaama ja mannerten pirstoja! Hovimestari on Makuta!

T̶YH̷JY͠YS̶ ON͜ ͝I͞Ä͏T̸ÖN̵
T͘YH̴JYY͝Ş ̶ÉI KUO͘ĻÈ
̀T̴Y̴H͢J͝YY͜S̡ ĘI͠ TU̕HO͢UDU
́T Y ̴H ͜J Y ̧ÝS̕ ̸V̸ O I ́T̛ ͘T A ̶A L O P͘ U͜ ̡S ͜S̨ A͞
K̺̩͚̤̹͕͙͎̝̠̞̜̣̠̬ͬ͐ͫ͗ͭ̓̍̋ͧ̔͛̈͗ͅͅA̪̹̰͓̬̬̺̠̬̹̜͎̮̿͛̃̍ͦ̓̌ͮ̏̀́̽ͧ͗̂̈́̓̾̉A͈̫͚͇̱͕͈̲̙̬͕̫̤̍͆̿ͧ͊ͯ͛ͣ̅̅̀̑ͤ̄ͯŎ̞̼͍͎͙̹̙͎̪̜͎̫ͫͭͧ̓̀̍̌͗̔ͅS̩̱͕͇̣̲̊͗͐ͮ͆̆̌͂ͣ͑͐̏̔ͬ̓ ̺̲̦̻͖̯͇͕̘͈͖̪̣̣̱͙͓͓̞ͩͯ͗̆ͮ̇̅̽Ọ͚̝͈ͣ͌ͪ̓̒̍ͭ̾̆ͭ͐ͫ́̍̈́̾N͓̫̠͓̤̱̖̬͛͊ͭ͌̓ͨ̉̆́ͣ̈ͫ͋̾́ ͚͍̩̩͇̺̠͇͇̞̬̙͎̺͖̯̭̖̄ͯ̆ͧͮK̠͇̻͙̙͙̺͉̥̓͆̾ͭ̿ͮ̏̾ͣ͗ͮ̽͂Å͇̯͔̹̙͇̮̭̙̙̳ͦͤͦ̃͛̿̒͐̏Ȗ̹͎̻̘̺̠̝̜̜̜̜͕̟̜͔̼ͥ͐̎̓͆̉̒̊̃̍N̰͍̥̝̲͇͎͍̥̘̲͔̳̗̟̣͍̫̑͊̀ͪ̃̚I̝͖͍͍͕̟̰͈̟͎͈̦͑ͣ̇͂͐̏ͥ̏̈́ͨ̊̓͛͑Š͓̱̣̣̠͈̝̟͎̞̂͒́̊
e̕͜͢ ̴̸̨͜͡n̶͠͏͢͏ ̡͘͠͠t̵̨̛͘ ̷̴̨̛͞r̶ ́́ơ͠͝ ҉̸̴̧p͏̛͟ ̵̡͏͜͠i͢͜҉ ̡͠͝a̶̡̧̢͞ ̵̨̛̛è́̕͜n̴̨k͝҉é̷̸͝͠l̸̶̡̕t̕̕͢é̕n͜͠͏
S̡͓͉̤̱̝̦̮̜̩̰̯̰͓̲̝͙͞A̺̦̙͍̟̩̮͈̘͙͠T̴̢̨̹͇̘͔̠̮̭̠̫̙̙̹͎́͢U̵̧̻̼̘̕ͅN̷̦̙͉̲̞͕̜͎͉̪͟͠͝ͅN̶̵̵̛͓͍͈̣̻̞̗̫͔̥̘̼̤̮̫̪͕̳͞À̸̜͚͈̩̰̹̖̳̟̺͓̕I̶͚̫̼͓̯͢S̡̗͈̥̥͎̮̘͍͓͇̻̺̜͜Ú̢̨͔̤̰̙͈͚͚̰U̧̮̭̠͕͖͖͝͠S̸̯̼̻̰̤̩̲̬̰̻͔̺͈̪͠͠ͅ HENGEL-


So MNOG. So Makuta.


Eli Manun Geelle näyttämän ilmestyksen tiivistelmä tulkintamme mukaan: Arkkimakuta aiheuttaa Nimdalla Suuren Mullistuksen.

Lisäksi, olemme aika varmoja, että Rastaan "Ja meren ylle oli laskeutunut kaiken pahan ydin" viittaa Arkkimakutaan. Löysimme kohtauksen, jossa "Kra" keskusteli Loisteen ja Valotun kanssa, ja hän oli kuin musta torni leijuessaan meren yllä.

Loiste on todennäköisesti Feterra. ZMA:lla siis on yksi valon toa? ... mielessäni kävi ajatus, että mitä tarvitaan kaksi? Bahrageita. Jos valo ntoat ovat Feterrojen bahrageita...

Lisäksi, ZMA mainitsee, että "reaktori pitää asettaa oikealle taajuudelle". TAAJUUS. VERSTAS. JUMALAUTA.

Siinä oli pari ajatusta. Ei kyllä muistunut kaikkea, mutta pääpointit.
"We've always defined ourselves by the ability to overcome the impossible. "
Avatar
Matoro TBS
Historiahirnahdus Historiahirnahdus
Viestit: 425
Paikkakunta: Vorsa

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Dr.U » 12 Huhti 2015, 17:37

Minulla ei ole muuta lisättävää tuohon paitsi Makuta on Työnantaja.
"Come on Ace! We have a work to do!"
Avatar
Dr.U
Viestit: 220
Paikkakunta: Feterra-Asema

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Kapura » 12 Huhti 2015, 18:56

... voi hemmetti. Löysimmekö me työnantajaehdokkaan, joka olisi oikeasti sopiva ja järkevä?

TÄTÄ EI VOI SALLIA. Lisää vainoharhaisuutta.

Spoileri
Vuodenvaihteessa julkaistiin kaksi isoa viestiä.
Metru Nui-porukassa on (enää) neljä hahmoa.

4 + 2 = 6

Nukkeja on kuusi.
6 - 6 = 0

Matoro x Xen on varmistettu 100% todennäköisyydellä -> kerroin 1.0
0 * 1.0 = 0

Nimdan siruja on kuusi.
0 + 6 = 6

Nöpöjä on yksi.
6 - 1 = 5

Nöpö on yksi Nimdan siruista.
5 - 1 = 4

Otetaan Adminien nimestä kirjaimet siten, että ensimmäisestä ensimmäinen, toisesta toinen jne.

Setä ämkoo
tAwa
guRdian
visIkki

HMMMM......?
Sulje spoileri
sometimes / i like fruit snacks
out by / the train tracks
a juice box / and headphones
i enter / the juice zone
Avatar
Kapura
Viestit: 250
Paikkakunta: Kanila

Re: Teoriatopic

ViestiKirjoittaja Pave » 19 Huhti 2015, 00:47

Kuva
Avatar
Pave
Viestit: 170
Paikkakunta: All man

Seuraava

Paluu Klaanon-keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron