Sivu 1/1

Kriisikeskustelu: Dropbox paskoo kaiken, mitä rakastamme

ViestiLähetetty: 16 Joulu 2016, 23:15
Kirjoittaja Manfred
Varmaankin kaikille Röbböksin omaaville immeisille on saapunut viesti, joka näyttää jotakuinkin seuraavalta:

We’re always looking to improve the Dropbox sharing experience. The Public folder was the first sharing method we introduced, and since then, we’ve built even better ways for you to share securely and work together with your team.

As a result, we’ll soon be ending support for the Public folder. Dropbox Basic users will be able to use the Public folder until March 15, 2017. After that date the files in your Public folder will become private, and links to these files will be deactivated. Your files will remain safe in Dropbox.


Eihän tuo pasko kuin ehkä puolet Klaanonin musiikkisoittimista.
Ja vähän kaiken muunkin.

Saa panikoida. Ja mielellään ehdottaa, missä helvetissä me hostaamme tulevan Klaanon-musiikin. Parin isomman pommin soundtrackit on vielä ihan okei hostata Klaanin sivutilassa, mutta sitä on kuitenkin vain joku 10 gigaa, josta jo iso osa käytetty. YouTuben käyttäminen on ainakin minun mielestäni aika syvältä.

Yksi vaihtoehto, minkä käsitin vastikään, on, että Google Drivessa olevia äänitiedostoja voi upottaa! Tosin törmäsin ainakin yhteen tapaukseen, missä kohdattiin toisto-ongelmia. Sitä emme tietenkään halua.

Keskustelkaa saatana.

Re: Kriisikeskustelu: Dropbox paskoo kaiken, mitä rakastamme

ViestiLähetetty: 16 Joulu 2016, 23:21
Kirjoittaja Kapura
Jos Pudotuslaatikko pysyy (tymässä) ratkaisussaan, yksi vaihtoehto on tietenkin jonkun klaanilaisen yksityisservu. Jos lisää talletustilaa pitää ostaa jatkuvasti, siitä selvinemme hyväntekeväisyyden voimin. Sitten vain joku salasanasuojattu rajapinta, niin sbroilerit voi tunkea häiritsemättä ylläpitäjää.

(ja jos iskevää domainia kaipaatte, purkka.fi on siitä hyvä, että tämä järjestely on aika purkkaa)

Re: Kriisikeskustelu: Dropbox paskoo kaiken, mitä rakastamme

ViestiLähetetty: 16 Joulu 2016, 23:26
Kirjoittaja Guardian
Itsehän olen tainnut ladata jokaisen itse masinoimani erikoisjulkaisun viisun palvelimellemme, eli niiden osalta voi olla aika turvallisin mielin. Joku hätäratkaisu pitäisi keksiä jo ihan vain niiden tapauksien musiikin pelastamiselle, joissa tämä ei olekaan totta.

Ilmaisina ratkaisuina ovat edelleen joku YouTube ja Vimeo, tietty...

Re: Kriisikeskustelu: Dropbox paskoo kaiken, mitä rakastamme

ViestiLähetetty: 17 Joulu 2016, 00:01
Kirjoittaja Matoro TBS
f u drop box

Re: Kriisikeskustelu: Dropbox paskoo kaiken, mitä rakastamme

ViestiLähetetty: 17 Joulu 2016, 00:07
Kirjoittaja Matoro TBS
Drivellä voi jakaa musiikkia <iframen> kautta aika helposti, mutta hyvin epäloogisesti. Sitä ei löydä, kun avaa musiikkitiedoston, mutta kun ottaa tiedoston jakolinkin, avaa sen ja painaa kolmoispistettä yläkulmassa, sieltä löytyy "embed" tms. Sillä saa upotettua sälää.

Re: Kriisikeskustelu: Dropbox paskoo kaiken, mitä rakastamme

ViestiLähetetty: 17 Joulu 2016, 00:16
Kirjoittaja Manfred
Matoro TBS kirjoitti:Drivellä voi jakaa musiikkia <iframen> kautta aika helposti, mutta hyvin epäloogisesti. Sitä ei löydä, kun avaa musiikkitiedoston, mutta kun ottaa tiedoston jakolinkin, avaa sen ja painaa kolmoispistettä yläkulmassa, sieltä löytyy "embed" tms. Sillä saa upotettua sälää.

Jep, tämän huomasin itsekin. Mutta kun kokeilimme Geen kanssa upotusta, Gee ei saanut toistumaan. Minä sain kyllä sekä Firefoxilla että Chromella, kahdella eri Google-tilillä sisään kirjautuneena tai sisään kirjautumattomana.